Начало » Интервю, Свят

Кажете на целия свят: Руските войници ни изведоха от Мариупол а украинската армия стреля по малките деца (Видео)

Публикувано от:  на март 24, 2022Няма коментари

Тази статия реших да озаглавя: Кажете на целия свят: Руските войници ни изведоха от Мариупол а украинската армия стреля по малките деца. Всъщност, това е превод от руски на това видео. Обикновени хора, спасили се от Мариупол. Преди да прочетете следващите редове, поемете дълбоко въздух, опитайте да изчистите главата си от мисли, и се поставете на тяхно място. Ако не знаете руски, това е превод на цялото видео, което хората са дали за RT, а ако знаете руски, то изгледайте видеото.

Руските войници ни изведоха от Мариупол а краинската армия стреля по малките децаРуските войници ни изведоха от Мариупол а краинската армия стреля по малките деца

 

Жена, оцеляла от Мариупол:

Искам да кажа едно: ние живяхме в Украйна, някои ѝ вярваха, някои говориха, че там, при нас има сепаратисти, които нямали нищо против Русия.

Искам да предам огромен поздрав на кмета на Мариупол. Който не включваше сирените. Който за 8 години война, не подготви нито едно бомбоубежище. Къщите падаха върху нас… Какво още да кажа? Той изостави нашия град, изостави хората за цял месец без хранителни продукти, без вода, без детска храна, без електричество и газ. Цял месец нямаше хляб. Тази власт падна. Моля, предайте на цялата страна: Той изостави народа.

За да разберете евакуацията на хората, ето, всичкия този Маруипол, който излиза от града вече цяла седмица, хората излизат от развалините на къщите си, руските войници помагат, хранят. На гладните деца войниците дават храната си. Разбирате ли? На ръце носят децата.

А този остатък на „разкош” от украинската армия просто си играе и стреля по малките деца. Ние го видяхме това със своите очи. Това трябва да го покажете на целия свят. А не само това, че Украйна е красива страна. На целия свят го покажете. Евакуацията на всички хора се направи от руските войски. Нито един украински войник не ни изведе от развалините. Нито един.

И още един въпрос: Аз съм слаба в политиката. не съм войник. Но това, което видях с очите си, смятам, че ако охранявате града, трябва да стоите в покрайнините на града. Ако не можете да го защитите, хвърляйте автоматите, предавайте се, заминавайте. А те започнаха да се крият в жилищните квартали. В училищата, в детските градини. Където са домовете на хората. Те дойдоха. И тези, които руснаците хванаха, те отговориха: „Ние живи от тук няма да излезем. Ще се прикриваме с живо месо. С живото месо което е оцеляло.” Това е всичко. На целия свят го кажете. Как се осра Украйна.

Мъжът, жител на Мариупол: Сега момчета, какво искам да кажа. В Мариупол всичко е разрушено. От 100 процента разрушения, 85 процента нашата, украинската армия разруши града. Ние лично сме гледали как идват с машините си, с минометите. Там, от 100-150 метра стрелят, мината лети през главата ни, и се взривява в жилищата. Броях ги, два пъти по 10 изстрела. 100 процента те разрушаваха нашата инфраструктура на града. Не знам от къде е била тази заповед. Руснаците, руснаците момчета, нисък поклон.

Вижте видеото:

 

===============

Е, какво, дами и господа? Няма да ви питам какво мислите за това. Просто ще ви помоля, да не позволявате на никой друг да мисли вместо вас. Интересувайте се, четете, слушайте какво казват обикновените хора. Тях няма как да излъжеш. Вижте ги. Чуйте ги.

Та, искам да повторя думите на жената: Кажете на целия свят: Руските войници ни изведоха от Мариупол а украинската армия стреля по малките деца. Това е една от малкото медии (а може би и единствена медия), която иска да показва истината. И докато мога, ще го правя. За това, споделяйте, нека повече хора успеят да видят това. Да узнаят истината.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.