Начало » Свят

Путин: По време на операцията в Украйна руските войници действат смело, като истински герои

Публикувано от:  на март 3, 2022Няма коментари

Владимир Путин: По време на операцията в Украйна руските войници и офицери действат смело, като истински герои. Това заяви руският президент в четвъртък на среща с постоянните членове на Съвета за сигурност. Също така той добави, че специалната военна операция протича стриктно по график.

Владимир Путин

„На 24 февруари започна специална военна операция в Украйна. Изпълнявайки поставените задачи за защита на народа ни в Донбас, за осигуряване на сигурността на нашата родина, руските войници и офицери действат смело, като истински герои“, подчерта Путин.

Според държавния глава руските военнослужещи „се бият непоколебимо, с пълно разбиране за правотата на своята кауза“. „Дори след като са ранени, войниците и офицерите остават на служба, жертвайки себе си, живота си, за да спасят своите другари и мирните жители“, каза президентът. Той подчерта, че по време на боевете както военните на Руската федерация, така и опълченците в Донбас проявяват масов героизъм, информира tass.ru.

Както споменахме, той е казал, че специалната военна операция протича стриктно по график и план.

Владимир Путин: „Искам да кажа, че специалната военна операция протича в стриктно съответствие с графика, по плана. Всички възложени задачи се решават успешно.“

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.