Начало » Интервю, Свят

Николай Азаров: НАТО са тренирали в Украйна нанасяне на ядрен удар по Русия (Видео)

Публикувано от:  на март 23, 2022Няма коментари

Това е изказване на Николай Азаров по Първи канал на руската телевизия. От него ще разберете за наглостта на НАТО, които през изминалата 2021 година са тренирали в Украйна нанасяне на ядрен удар по Русия.

НАТО са тренирали в Украйна нанасяне на ядрен удар по РусияПрез 2021 година САЩ и НАТО са тренирали в Украйна нанасяне на ядрен удар по Русия

 

Николай Азаров:

Знаете ли какво? Първо, някъде през октомври-ноември миналата година се появи информация, достатъчно подробен аналитически отчет на Джордж Фридман за перспективите за ликвидация на Донецката и Луганската Народни републики. Всъщност, не се е казвал така, но това е същността на този материал на Фридман, който е аналитик в Стратфордския център. Същността се заключава в това, че той е анализирал военния потенциал на украинската армия, която тогава се е намирала на военните граници на Донбас и дали е в състояние да реши въпроса с тези републики. И той е нанасял линии за възможно нанасяна на удар, анализирал е какви части стоят, и първи е назовал цифрата, която тогава аз от него научих: в порядъка на 120 000. От тогава до февруари киевския режим е започнал прехвърлянето на войски и тяхното усилване на границата на Донбас.

След това са започнали усилени достави на оръжие от страните на НАТО. Всичко това е говорило абсолютно точно за това, че Киев, подтикван от американците се е готвел за нанасяне на удар по Донбас и решаване на този проблем в хърватски вариант.

За това честно казано не са скривали и най-приказливите киевски ръководители, които достатъчно често са говорили по тази тема, още повече да не говорим за политици от ранга на парламентарното звено, които във всички токшоута са заплашвали Русия и т.н.

Всеки здравомислещ човек разбира, че ако те бяха започнали тази работа, то това автоматически щеше да въвлече Русия в конфликт. Автоматически.

Сега, за това, за което се казва, за концентриране на силите на НАТО в Украйна. То се осъществява през всичките тези осем години, и до определен период се осъществяваше с приемането на специални решения на Върховния съвет на Украйна за провеждането на съвместни учения със силите на НАТО. Различни учения, за това се прие закон, където са се разписвали сроковете. И така се получаваше, че в течение на цялата година са се провеждали учения, и по този начин през всичките тези години натовските държави постоянно се намираха в Украйна, и тяхното присъствие ставаше все по-голямо. Говорим за различни учения, тренировки и подобни.

От гледна точка на въвличането, то съвършено ясно е, че работата е вървяла към конфликт. Между кои и кои?

Аз също прочетох тази информация и се замислих. Струва ли си да говорим за толкова критично развитие на тази ситуация – имам предвид ядрен конфликт?

Обръщам вашето внимание, че през лятото на 2021 година, миналата година, във въздушното пространство на Украйна са се отработвали нанасяне на ядрени удари със стратегически бомбардировачи по територията на Руската федерация. Когато прочетох за това, си помислих, че тези хора са полудели. Не знам как в Русия са оценили това, но във всеки случай, трябва да разбираме, че такива провокационни учения в своята същност означават подготовка за такъв сериозен конфликт.

След това са започнали публикации в чуждестранните средства за масова информация, особено в американските, защо в своята същност се вълнуваме от ядрен конфликт? Това не е толкова страшен конфликт. Ето, бомбардирахме Хирошима и Нагасаки, сега са процъфтяващи градове, в Хирошима е най-големия завод на Мазда, по 15 милиона автомобили правят, процъфтяващ град. Във всички случаи не е толкова смъртоносно, както ни се струва.

Мога да преведа още подобни примери, защото има много информация за различни авантюристи, които са загубили връзка с реалността. За голямо съжаление, те са много. И за това, в някаква степен, при американците има възможност за съществуването на такива планове. Но няма никакво съмнение, че има планове за нанасяне на стратегически удар по Русия. Естествено е, че ги има. Но това, че те ще се провеждат от територията на Украйна, ето, това ни кара сериозно да се замислим, че има такава възможност.

Вижте видеото, в което Николай Азаров съобщава, че през 2021 година САЩ и НАТО са тренирали в Украйна нанасяне на ядрен удар по Русия:

 

==========

Кратка бележка от мен: Направо не е за вярване, до къде са стигнали американците и НАТО, които са тренирали в Украйна нанасяне на ядрен удар по Русия?! Все повече документи се появяват, че Русия изпревари само с няколко дни украинската армия. Ако не го беше направила, то трагедията щеше да е неописуема, ДНР и ЛНР щяха да бъдат прегазени.

* Николай Азаров е украински политик, който е премиер на Украйна от 11 март 2010 г. до 28 януари 2014.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.