Начало » Свят

Кои са “бунтовниците” от Източен Алепо?

Публикувано от:  на декември 19, 2016 Няма коментари

Кои са “бунтовниците” от Източен Алепо?Все още има хора, които не знаят кои са кои са “бунтовниците” от Източен Алепо. Целта на тази статия е да покажем кои са хората, завладели и тероризирали Източен Алепо. Трудно може да намерите подобна информация, защото за това не се говори. А още повече “официалните” медии я спестяват.

И така, започваме с ИДИЛ (ДАЕШ). Тази група “случайно” е завладяла газовите полета на Сирия – там хора не живеят, това е пустиня. И съвсем случайно продават петрол на Турция и на синът на Ердоган. ИДИЛ (ДАЕШ) по идеология не се различават от “бунтовниците” – знамената им са идентични и с един и същ надпис – Ла илаха илла Аллах (“Няма друг Бог освен Аллах”).

** Нур Дин Ал-Занки – тя е кръстена на селджукски турчин, известен с това, че е изпозаклал всички арменци (християни) около Алепо.

** Ал Нусра (или както е преименувана на Фатх Ал Шам) – клон на Ал-Каида, с имами от Саудитска Арабия. Забележете как те и ИДИЛ (ДАЕШ) не използват името “Сирия”, а ползват Шам – защото Сирия идва от “сириани” (християните в този район вкл арамейци, асирийци). Най-уродливата група и най-безкомпромисна към, християните в Сирия.

** Ахрар Ал-Шам – джихадистка група, която на собствения им сайт отрича демокрацията и иска шериат.

** Фатх Ал-Халаб – общо название на групировки, които включват “Джейш Ал-Ислам (Армия на исляма), Джейш ал-Муджахидин (армия на муджахидин, муджахидин буквално означава войн на джихада, т.е. джихадист), Султан Мурад – протурска армия от сирийски турци

В това число включете и огромен брой чеченци, либийци, афгани, пакистанци, саудитци, алжирци, мароканци. Общо взето това е цялата сбирщина от терористи, които Запада нарича “бунтовници”.

Ето, това са “бунтовниците” от Източен Алепо, които се борят против Асад. Но всичко това “официалните” медии не споменават. Те спестяват тази истина, манипулират информацията. Някак си, неудобно е да се каже, че всички “умерени бунтовници” изповядват исляма в най-лошата му форма, докато в армията на “лошия” Асад се бият рамо до рамо мюсюлмани и християни, за да изгонят от страната си терористите от ИДИЛ (ДАЕШ).

Накрая ще покажа една снимка, от която ще може да видите всичко това. От нея ще добиете представа за ситуацията както в Източен Алепо, така и в цяла Сирия. От снимката може да видите как в правителството на Асад влизат християни, сунити, шиити, друзи, алевити/туркмени… докато т.н. “бунтовници” са само джихадисти, ислямисти, подкрепяни от Саудитска Арабия, Катар, Турция:


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.