Начало » Свят

Знамената, под които се бие “опозицията” в Сирия

Публикувано от:  на декември 19, 2016 Няма коментари

В тази статия ще ви разкажем за знамената, под които се бие “опозицията” в Сирия. След като ги видите, ще разберете що за “опозиция” е това. Не се поддавайте на манипулациите на медиите, но вижте сами как “опозицията” се бие под едни и същи знамена както терористите от ИДИЛ, и също така е финансирана от едни и същи източници.

На снимката може да видите знамената на всички големи бунтовнически групи, половината от които са част от Свободната армия.

Знамената, под които се бие "опозицията"

Знамената, под които се бие “опозицията”

Както виждате ребрандираната Ал-Нусра има същото знаме на Саудитска Арабия, като си го смениха от черно в бяло по пиар причини.

Същият надпис “Ла илаха илла Аллах уа Мухаммад расул аллах (няма друг бог, освен Аллах и Мохамед e неговия пророк), със същия шрифт.

Другата група, протурската Султан Мурад, официално част от Свободната армия, имат същото знаме, само че е оцветено в червено, като турския флаг.

Същото знаме с “шахадата” го имат и бригадите на Фастаким, прословутите уроди от Нур ал-Дин ал-Занки (групата, която обезглави 12-годишно дете), армията на муджахидините (муджахидин означава джихадист) и ония задници от Джейш ал-Изза, които бомбардират християнските градове около Хама, включително и Емблемата на Ахрар ал-Шам пише, че са ислямски фронт, а както виждате на голяма част има джамии на флаговете им, включително и 101-ва бригада на ССА, а уж са били “умерени”, дори светски (!).

Ето, такива групировки подкрепят САЩ, ЕС. Това е “опозицията”. Очевидна е манипулацията на медиите, в опита им да представят терористите, нападнали Сирия като “опозиция”.

В края на статията може да споменем няколко показателни случки, на същата тази “опозиция”:

Впрочем най-накрая много хора отидоха да си видят имотите в Източен Алепо, повечето избягали оттам още през 2012 г. Това, което се вижда при кадрите в които се показват, не се вижда нито една незабрадена жена, повечето, от които носят никаб. Сами си направете изводите какви са били законите в Източно Алепо.

А Сирийската арабска армия (САА) продължава да намира химически лаборатории за производство на химическо оръжие, с което терористите от Източен Алепо атакуват хората в Западен Алепо – вижте линка.

С благодарност на Daher Lammoth

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.