Начало » Лайфстайл

Антон Радичев: Спах навремето с дъщерята на Стоянка Мутафова

Публикувано от:  на декември 1, 2013Няма коментари

Антон Радичев: Спах навремето с дъщерята на Стоянка МутафоваАнтон Радичев: Спах навремето с дъщерята на Стоянка Мутафова. – Бяхме гаджета с Муки и какво от това, че не се ожених за нея?

Спах навремето с дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария. Това е било преди 43- години. Да, с Муки бяхме гаджета. Имахме интимни отношения и какво от това. За какво може да ми се сърди, че не сме се оженили с Муки ли? Това обяви Антон Радичев в предаването на Мартин Карбовски по TV7.

„Абе, глупава ситуация. Винаги съм я уважавал Стоянка Мутафова и това ще остане. Страшно много съм я гледал в театъра още от студентските си години. И Парцалев съм го гледал много. В „Големанов“ съм го гледал над 30 пъти“, сподели още Радичев.

Той разказа също и как се е запознал с големия артист Парцалев, за когото не е тайна, че е бил с обратни наклонности.

Припомняме, че преди седмица Стоянка Мутафова обяви, че Радичев е бил любовник на Парцалев.

„С Георги Парцалев се запознах, защото с майка ми са работили заедно. Запознахме се, когато реших да кандидатствам във ВИТИЗ. Бях си приготвил четири материала. След като разбра мама, че ще кандидатствам, ми каза, че ще говори с Парцалев да ме чуе. Просто искаше той да ме прослуша. Така отидохме до него. Аз съм бил на 22 години. Прослуша ме. Единият не му хареса и той ми даде друг. После го одобри и така се явих на изпита. Каза ми, че ще вляза. Приятели е силно казано, че сме били, но много близки. Аз му виках чичо Жоро.
Това е цялата история. „, разказа Радичев.

Актьорът добави, че във ВИТИЗ е бил в класа на проф. Филип Филипов, който го вика и в Народния театър по-късно.

„След като завърших, идваха от театрите във Варна и Пловдив да ме гледат. Аз си бях избрал театъра в Пловдив, бях си го заплюл. В един момент идва съобщение от Народния театър. Две седмици не отидох, защото си мислих, че някой се бъзика. Все пак отидох. А те ми казаха къде съм се губил и че трябвало да ме назначат веднага. Професор Филип Филипов решил да прави „Деца на слънцето“ и искал да играя. И така вече 40 години съм в Народния театър“, разказа още актьорът.

Радичев накрая каза, че в момента не живее със съпругата си, а с друга жена, от която няма деца, но се радва на внуци.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.