Начало » Лайфстайл

Стоянка Мутафова: Вторият ми мъж ме биеше много

Публикувано от:  на октомври 19, 2013Няма коментари

Стоянка Мутафова: Вторият ми мъж ме биеше многоСтоянка Мутафова: Вторият ми мъж ме биеше много. Направи ми политически номер, за да се уплаша и да напусна мъжа, когото обичах много.

Стоянка Мутафова е била системно подлагана на физически тормоз. Това призна самата актриса и разказа ужасяващи подробности от живота си с Леонид Грубешлиев.

“Можех да направя световна кариера, предлагаха ми да снимам в голям филм, но мъжът ми ме преби от бой и се върнахме в България. Много ме ревнуваше и то от нищо. Особено, когато стана без крак, беше много нервен, започна да ми посяга, да ме удря. Нашето не беше живот, защото той беше много влюбен и усещаше, че аз не го обичам, страдах много за предишния ми мъж. Той ме намрази и така и си отиде, без да остави на дъщеря си нищо. Много лош, политически номер ми скрои, аз се изплаших и отидох при него. После разбра, че съм наранила човек, когото не престанах да обичам. Не можеше да се живее с този човек, особен характер имаше, вечно недоволен от себе си”, разказва Стоянка Мутафова в предаването на Сашо Диков.

Тя разкрива, че Леонид Грубешлиев си послужил с хитрост, за да я откъсне от предишния й съпруг – чехът Роберт Роснер.

“Обичах го много. Моят развод не се държи на разлюбване, това е една много грозна история от страна на втория ми мъж, който направи така, че да се изплаша и да отида при него. Никога не съм обичала бащата на дъщеря си Леонид Грубешлев. Продължавам да обичам Роберт Роснер. След това голямата ми любов беше Нейчо Попов. Заклевам се, след него не съм поглеждала мъж”, признава Стоянка Мутафова.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.