Начало » Лайфстайл

Стоянка Мутафова: Танцувала съм с Тодор Живков, много ме настъпваше

Публикувано от:  на ноември 24, 2013Няма коментари

Стоянка Мутафова: Танцувала съм с Тодор Живков, много ме настъпвашеСтоянка Мутафова: Танцувала съм с Тодор Живков, много ме настъпваше. Най-щастлива съм била, когато съм влюбена, призна известната актриса.

Не съм флиртаджийка, макар че бях интересна мадама, но пък щом се влюбя, се чувствам най-щастлива, обяви по TV7 Стоянка Мутафова. Тя съобщи, че се е влюбвала три пъти, но след смъртта на Нейчо Попов не е могла повече да изпита това чувство. После си припомни и отношенията й с Тодор Живков.

Тодор Живков много обичаше театъра и редовно идваше на постановките ни, спомни си Мутафова. Тя разказа, че Тато е харесвал играта й, имал добро отношение към нея. Живков идвал често в гримьорните и се е държал като нормален човек, не като пръв ръководител на държавата.

Когато съм танцувала с него, той беше неритмичен, не спазваше ритъм и често ме настъпваше, разказа Мутафова. Тя беше категорична, че никога не е искала нищо от държавния глава, макар че е имала много възможности.

Най-голямата жертва, която съм направила в живота си е тази с детето ми, на което отделях малко време поради многото си ангажименти в театъра и киното, призна известната актриса.

Калата все ми натякваше, че актьорът трябва да играе с по-бездарни от него, за да се отличи, но аз не исках, призна актрисата. Имах късмет, че играх с такива таланти като Георги Парцалев и Георги Калоянчев, уточни Мутафова.

Никога не съм попитала или говорила с Парцалев за сексуалната му ориентираност, макар че често по пътуванията той идваше със свои млади приятели, спомни си актрисата.

Според нея, известният комик е преживявал тежко лишаването му от звание поради връзките му с мъже. Дълги години не е имал и задължителното тогава софийско жителство по същата причина. Мутафова смята, че проблемите на нейният партньор на сцената са идвали до голяма степен от неодобрението на Тодор Живков към неговата сексуална ориентираност.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.