Начало » Новини

Антон Радичев: Стоянка Мутафова е изперкала!

Публикувано от:  на ноември 27, 2013Няма коментари

Стоянка Мутафова„Стоянка Мутафова е изперкала“, казва актьорът Антон Радичев след интервюто на комедийната прима в предаването на Карбовски по TV7, в което тя заяви, че той е бил любовник на големия комик Георги Парцалев. Сигурно е от възрастта й – на 90 и колко години е вече… Не става и за сцената, казва още Радичев, цитиран от „Телеграф“. Не искам да коментирам думите й – 40 години съм в Народния театър, имам деца, внуци…, огорчен е актьорът от „Клуб НЛО“. Той не й е звънял след това, за да й търси сметка, защото не искал да издребнява.

„Не смятам да се занимавам с нея. Уважавал съм я някога. Досега толкова пъти сме работили заедно, никога нищо не е казвала и сега изведнъж тези думи. Даже не съм го гледал това интервю, а ми го разказваха. Казала и че не съм искал да се оженя за дъщеря й Муки. Това, че сме били заедно някога, не значи, че трябва да се оженим“, коментира още актьорът.

Георги Мамалев признава, че също е удивен от разкритията на Мутафова за връзката на Парцалев и Радичев. „В ориентацията на Тони никога не съм се съмнявал – били сме състуденти, в Народния театър, филми сме снимали, в НЛО… Изненадан и огорчен съм! Не е хубаво това между колеги, независимо какви са отношенията им. Не знам Стояна и Тони да са били в лоши отношения“, казва Мамалев.

Актрисата Латинка Петрова заяви, че й е толкова смешно, че чак не иска да коментира клюката. „Не мога да разбера защо един човек не си тръгне достойно. Как не я е срам? Антон е такъв мъжкар, поведението му е на див селяк – в най-хубавия смисъл. И сянка на съмнение не съм имала никога“, казва Лоти, която е била сред най-близките на Парцалев. Тя е категорична, че Муки трябва да дръпне майка си вкъщи, да я заключи и да не я пуска по телевизиите, за да не говори глупости и да се излага на стари години.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.