Начало » Култура

Стоянка Мутафова: Ходих с майката на Сидеров на гледачка

Публикувано от:  на януари 12, 2014Няма коментари

Стоянка Мутафова: Ходих с майката на Сидеров на гледачка– Нашите водачи са като орел, рак и щука – всеки дърпа нанякъде.

Минах през много неща и война прекарах, но такава обърканост не е имало. Ето този последния случай не е имало. Това заяви комедийната актриса Стоянка Мутафова, в предаването „Събуди се…“ по Нова телевизия, визирайки поведението на Волен Сидеров в самолета за Варна.

„Не мога да го проумея. Не знам какво му е в душата. Аз познавам майка му по една случайност. Помня, че двете ходехме на гледачка да ни гледа. Не бяхме близки с нея. Той не прилича на нея в лицето. Тя не беше хубава, а той е хубав“, спомня си Мутафова за срещата със майката на лидерът на Атака.

Въпреки че казва, че не вярва във врачки Мутафова си признава, че две от гледачките са познали, че ще има бляскава кариера в театъра. „Една рускиня ми говори за пътя ми как ще бъде. Той не беше никак лек. Много ми е пречено от колеги и т.н, театърът е нещо страшно. Та гледачката ми каза, че пътя няма да ми е гладък, но след 70-та година ще върви нагоре. Викам тази жена е луда. Но позна. Влезат ли в театъра хората стават чеславни. В театъра се работи мъчно. Ставаш нервен, но човек трябва да го издържи. Молих дъщеря ми да не става артистка, защото е чувствителна. Ако не бях станала актриса щях да работя археология. Много ме теглеха тези неща, но най-много ме теглеше театъра“, разкрива Мутафова, която скоро ще има рожден ден. „Ще имам, ако доживея“, шегува се тя. След това уточнява, че предчувства лошот. „Как да мислиш хубавото като в главата ти идва мрачното. Аз съм мрачна и самотна. Не обичам големите компании, не се събирам с много хора, приятелите ми са малко. Самотата ме зарежда. Когато съм сама най-не съм сама. Очите ми отидоха за съжаление пак от сцената, не мога да чета, нос лушам. Започнах да слушам детски приказки, те успокояват“, разкрива още великата Мутафова.

Актрисата коментира и политиката. По думите й след 10 януари – има поука, но има и обърканост. „Има много жадни за власт хора, които не им се изпуска властта. Власт, власт, но трябва да знаеш какво да я правиш тази власт. Нашите водачи са малко като орел, рак и щука. Всеки дърпа нанякъде. Няма сплотеност, единодушие, разбирателство, а и народа трябва да ги разбира. Всички говорят едно и също. Оттук нататък трябва да се поемат нещата от хора, очистени от всичко досегашно“, подчертава Мутафова.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.