Начало » Лайфстайл

Джийсън аут от „Биг брадър” заради зверска гавра с Райна

Публикувано от:  на ноември 30, 2013 Няма коментари

джийсънДжийсън Брад Люис е изгонен от Къщата на „Биг Брадър” заради безпрецедентна гавра с фолкпевицата Райна, разкри ексклузивно близката му приятелка Елза Парини. Снощи продуцентите извадиха провокативния певец от село Тръстеник, обосновавайки се така: „Тази вечер се случи нещо извънредно. Един от Съквартирантите прекали с действията си и беше изгонен от Къщата на Биг Брадър за непристойно поведение. Джийсън е ИЗГОНЕН от Къщата на Big Brother All Stars завинаги. Какво е направил и защо беше изгонен ще разберете утре, ако гледате дейли епизода”.

Близката дружка на пеещия уеб-дизайнер Елза Парини обаче издаде в аванс какво се е случило и им развали тв-изненадата: „Вече знае истинската причина за отстраняването на Людмил, както е истинското име на скандалният артист. Той е проявил „непристойно поведение” спрямо фолк певицата Райна и е излял цяла кана вода върху нея, с което чашата на търпението на участници и продуценти е преляла”.

Самият Джийсън пък коментира случилото се на личната си Фейсбук-страница така: „За да не се спекулира из различните информационни издания, ще бъда точен и ясен. Всяко мое действие в къщата на Биг Брадър не е било с цел, умишлено дразнене, уронване престижа и авторитета на някой, както и всичко друго което може да навреди на имиджа на останалите. Искрено се надявам да не приемате всичко за чиста монета, аз съм Артист, а те обикновено играят роли, понякога добри и съответно – лоши. Обичайте се, и не правете така вкъщи!”

© blitz.bg

© blitz.bg

 

Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!

Logged in as admin. Log out »

 

Светът на интимното - Тайнството между мъжът и жената.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.