Начало » Лайфстайл

Мариан тръгна с Пламен

Публикувано от:  на ноември 30, 2013 Няма коментари

PlamenБрадърите Мариан Кюрпанов и Пламен Медаров предизвикаха истинска истерия в нощна София, научи HotArena.net. Двамата продължават да пазят приятелството си и след излизането от Къщата.

 Двойката често е засичана да обикаля по кръчми и барове. Където и да се появят двамата съквартиранти, тълпи от фенки ги преследват непрекъснато.

 „има и по-напористи, които дори се хвърлят да ме целуват“, споделя Кюрпанов. Приятелят му Пламен пък, специално, за да му се радват феновете си е направил страница в социалната мрежа.

 Към днешна дата той има повече от 2000 приятели виртуално. Оказа се обаче, че този не е истинският му профил и Медаров има още един във Фейсбук.

 Две регистрации в мрежата има и Мариян, което обаче се наложило, тъй като лимитът му от 5 000 души е изчерпан. Затова спешно си направил нов.

 Повече от 90% от дружките и на двамата обаче са девойки. И освен, че ги следват по дискотеките, те им пишат по стените в социалните мрежи и постоянно им пращат сърчица., неприлични покани, картички, заливайки ги с обяснения в любов, пише „Всеки ден“.

hotarena.net

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.