Начало » Новини

Пребиха брадъра Джийсън насред София. Подозират, че гаджето на Златка му е смазал физиономията!

Публикувано от:  на декември 5, 2013Няма коментари

Пребиха брадъра Джийсън насред София. Подозират, че гаджето на Златка му е смазал физиономията!Брадарът Джийсън Брад Люис (на снимката вляво) e станал жерта на побой, пише „goreshto.net“.

Скандалният реалити герой е подложен на изключителен тормоз след излизането си от Къщата на „Биг брадър“, където настрои мало и голямо срещу себе си. Людмил бил набит в столично заведение, но не можем да потвърдим, че приятелят на Златка стои в дъното на нападението.

Докато беше в шоуто Джийсън многократно обиждаше гаджето на плеймейтката Георги Валентинов (снимката вдясно), който е ММА боец. Пред ПИК Джийсън показа SMS, в който обяснява на Валентин, че поведението му в Къщата е било предварително режисирано и няма нищо лично срещу него.

„Някъде бях чел, че лошите хора винаги получават заслуженото си рано или късно. Дали аз съм такъв нямам никаква идея, само едно е сигурно… Получих си го…“, написа Джийсън на профила си във Фейсбук тези дни.

Той не се появи нито на лайфа на „Биг брадър“ в понеделник, нито пък на този снощи, което потвърждава новината и факта, че побоят явно го е белязал сериозно по лицето.

Продуцентите преценили, че трябва да изчакат страстите да утихнат и Людмил да се успокои от случилото се.

pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.