Начало » Лайфстайл

Вижте кой влезе в къщата на “Биг брадър Ол старс”

Публикувано от:  на ноември 18, 2013 Няма коментари

Вижте кой влезе в къщата на "Биг брадър Ол старс"Вижте кой влезе в къщата на “Биг брадър Ол старс”. Киро Скалата с нова любов, но няма да прости на хубавиците вътре.

Къщата на “Биг брадър Ол старс” вече е пълна. Прага й прекрачиха всичките 11 звезди. Те ще останат затворени точно месец.

Принудени да съжителстват цели 30 дни са: Плеймейтките Златка Райкова, Златка Димитрова, победителката от Биг брадър Фемили Ели Владкова, Лео Бианки, финалистът от “Х фактор” Джийсън Брад Люис, бизнесменът от Ямбол Недялко, моделът Маги Желязкова, писателят Денди, Пенка от “Мис България 2013, Киро Скалата и Станислав Илиев – Финдо от “Сървайвър 2” .

С влизането си в Къщата плейбоят Киро Скалата даде да се разбере, че ако бъде провокиран от някоя красавица вътре може и да се впусне в любовна авантюра, въпреки че навън има нова връзка. “Имам нова жена, която прави всичко за мен, което ми харесва”, подчерта пред Ники Кънчев Скалата.

Последен прага на къщата прекрачи Финдо. С тъга той припомни, че преди две години се е разделил със съпругата си и се налага дъщеря му да расте “щастлива, но с разведени родители”.

Новите съквартиранти подхванаха Черната Златка, която се пошегува, че е бременна, но като видя какъв интерес предизвика побърза да се отметне. “Да не правим тестове накрая”, прогнозира моделът Маги Желязкова. Злати пък уточни, че може бебето да е направено в хотела преди да влезе в Къщата, където се е била усамотила с приятеля си Миро. “А дано”, въздъхна с надежда плеймейтката.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.