Начало » Лайфстайл

“БИГ брадър” превърна в шоу трагедията на Черната Златка

Публикувано от:  на октомври 31, 2013 Няма коментари

“БИГ брадър” превърна в шоу трагедията на Черната Златка“БИГ брадър” превърна в шоу трагедията на Черната Златка. Когато му стана зле, той се обади на мен, пътувах за Бургас, спомня си плеймейтката.

“БИГ брадър” превърна в шоу дори трагедията със смъртта на Димитър Димитров – Мутата, бащата на Черната Златка. Тя бе вкарана в изповедалнята и във видимо неадекватно от мъка състояние изчете писмо, което написала след смъртта на баща си. Все пак уточнението бе, че самата плеймейтка е пожелала да влезе в изповедалнята и пред камерите да излее мъката си.

“Намерих сили през нощта да напиша няколко реда и искам да споделя тези редове пред всички. В името на неговата памет написах това писмо, което искам да прочета пред всички вас, когато влязох в къщата се молех татко да се оправи. Той се бореше за живота си от няколко месеца. Когато за първи път му стана зле, той се обади първо на мен, пътувах до Бургас. За съжаление медицината се оказа безсилна, татко не издържа. В живота си не за първи път се сблъсквам със смъртта. За съжаление баща ми издъхна, когато не бях до него. Чувала съм за себе си какво ли не, заливали са ме с каква ли не помия, но това не мога да допусна – журналистите да се гаврят с паметта на баща ми. Сблъсквала съм се с много агресия злоба, завист и омраза. Решила съм да съдя всеки един, който се гаври с паметта на баща ми”, заплаши манекенката.

“Как ще го запомниш?”, попита гласът на “БИГ брадър”.

“Много са спомените от лятото ни в Отманли, там прекарвах с него три месеца. Израснала съм в семейство на разведени родители и лятото си го отделяхме само за нас двамата. Беше много хубаво. Никой не може да избяга от съдбата си. Надявам се да е на по-добро място, да ни пази. Баща ми преди всичко е много интелигентен човек, с много голямо чувство за хумор, човек, който вярваше в Господ, учеше ме да бъда мила, добра, състрадателна. Само с хубави неща го запомням. Когато разговарях с него по телефона ми казваше: “Злато, бъди мъдра, добра и състрадателна.” Това му бяха винаги думите, когато говорех с него. Само той ме наричаше злато, никой друг”, спомня си Черната Златка.

 © blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.