Начало » Любопитно, Новини

Посрещнете снега със зимни маратонки Salomon

Публикувано от:  на ноември 2, 2018Няма коментари

зимни маратонки Salomon

Иска ни се или не, зимата вече чука на вратата и сме убедени, че съвсем скоро ще посрещнем първия сняг. Затова е важно да се подготвим с подходящи дрехи и обувки, които да ни предпазват през следващите мразовити месеци.

Когато избираме подходящи обувки, със сигурност е важно да заложим на модел, който е в състояние да устои на всички температурни предизвикателства. Когато става въпрос за минусови такива, безспорно зимни маратонки Salomon са отличен избор.

Какво им дава предимство пред останалите модели? На първо място, тук говорим за изключително здрав модел, който не пропуска вода, киша, сняг и каквото още се сетите. Ако заложите на зимни маратонки Salomon, можете да бъдете спокойни, че без значение колко е мокро времето навън, вашите крака ще бъдат съвършено сухи, което е от особена важност, защото, както добре знаем, човек се разболява от главата и от краката (казано по народно), затова е важно да ги пазим сухи и топли през зимата.

Друг плюс на зимни маратонки Salomon е тяхната лекота, която сигурно ви изненадва, имайки се предвид, че изглеждат доста тежки и масивни. Факт е, че това са едни от най-стабилните обувки на пазара и няма да ви изиграят лоша шега, ако решите да ги изпробвате на някоя поледица, но в същото време са и много леки, което ги прави подходящи не само за ежедневна употреба, а и за туризъм.

И като споменахме туризъм: всички модели зимни маратонки Salomon могат да се похвалят със стабилен грайфер, който няма да ви предаде, ако решите да правите преходи по места, които не могат да се похвалят с особено гладка настилка. И това е съвсем меко казано, когато става въпрос за туризъм в планината. Със сигурност сте наясно, че по високите места атмосферните условия и температурите се различават значително от тези в населените места, поради което добрата екипировка е от първостепенно значение. Затова не е изненада, че точно тези маратонки са сред най-предпочитаните марки и първостепенен избор на много планинари. Тяхната здравина, отлично качество и удобство ги извеждат на водещи позиции сред туристическото оборудване. Така че с един чифт зимни маратонки можете да се снабдите едновременно както с обувки за ежедневието, така и с обувки за планина.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.