Начало » Любопитно, Новини

Астеа Тур ще зарадва много българи за предстоящите зимни празници!

Публикувано от:  на ноември 4, 2015 Няма коментари

Нова година в Истанбул, Турция

Нова година в Истанбул, Турция

Зимният сезон отваря много апетити за ваканции и почивки не само по родните географски ширини, но и в чужбина. В случай, че вие все още не сте организирали нищо конкретно и нямате планове, от Астеа Тур имат чудесни предложения за вас. Без значение от вкусовите ви предпочитания, екипът на туристическата агенция се е постарал достатъчно, за да угоди на всички ни. Влизайки на официалната страница на Астеа Тур бързо ще се ориентирате какво да правите на Коледа със семейството или с приятели на Нова Година, защото предложенията тук валят и вие моментално ще се ориентирате какво евентуално ви се прави и как ви се празнува. Но нека поговорим с подробности с какво точно ще зарадва Астеа Тур българите за предстоящите зимни празници.

На преден план изскачат класическите аристократични предложения за културна европейска Коледа в любимите ни столици като Виена, Берлин, Будапеща и Варшава. Те са идеален начин да прекарате коледните празници по традиционен начин, запознавайки се с местните обичаи и красоти. Не по-малко интересна обаче е и идеята за по-кратко пътуване, но отново с възможността за бягство от родната действителност в съседните ни държави като гостоприемната Румъния, топлата Гърция, екзотичната Турция и дори братска Сърбия.

Що се касае до новогодишните подаръци на Астеа Тур, те наистина са впечатляващи. За средна сума от 700 лв на човек можете да празнувате в красивата Хърватия, уникалния Лисабон и дори в любимите ни Испания и Италия. За някои от вас това може да прозвучи като прекалено много пари за един-единствен празник, но не забравяйте, преживяването на нещо ново, запознаването с нова култура и обичаи е далеч по-ценно от това да прекарате поредната пиянска вечер в кварталната кръчма. Сигурни сме, че повечето от вас ще се съгласят с нас.

Все пак, нека не подценяваме и родните дестинации за Коледа и Нова Година. От Астеа Тур залагат и приказни All inclusive луксозни оферти по морето. Ако вече ви липсва морето, разгледайте предложенията за оригинални празнични вечери плюс комфортен престой в изисканите хотели на Варна и Бургас!

И не забравяйте, приятели: колкото и от значение да е мястото или дестинацията, празниците – включително и зимните – са най-запомнящи се, когато сте в перфектна компания! Заобиколете се с любимите си хора и изживейте весели и щастливи Коледа и Нова Година!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.