Начало » Новини

Зимни гуми

Публикувано от:  на август 26, 2014 Няма коментари

Зимни гумиКогато човек стане шофьор и вземе книжка, постепенно научава, че освен определени права има и отговорности не само към останалите пътници и пешеходци, които са разбира се най-важното в случая, но и към своята собствена кола.

За да сме сигурни, че колата е оборудвана както трябва и няма да ни предаде на пътя, ние трябва да се грижим подобаващо за нея, като например когато лятото свърши и наближи зимния сезон, то тя определено има нужда вече от зимни гуми. Атмосферните условия, които тогава започват да оказват влияние върху всичко, влияят особено много върху пътната настилка. За да може да сме по-сигурни, за нас е ясно, че когато този момент наближи ние си задаваме въпроса не дали да сложим зимни гуми, а какви зимни гуми да поставим на нашия автомобил?

За съжаление доста често хората правят грешката да поставят по-евтината цена на първо място, което сякаш повлиява на това да се чувстват по-сигурни на пътя. Наистина едни зимни гуми не са никак евтини, но когато човек иска да има комфорта да пътува със собствена кола е добре да има предвид по-отрано какви пари е нужно да се отделят както за редовните неща като документи, застраховки и други, така и за закупуването на допълнителни елементи и аксесоари за колата, които са също така необходими и понякога дори са незаменим спътник при пътуването ви.

Друг вариант е да се закупят зимни гуми втора употреба. В това няма нещо лошо, стига да го правите от човек, на когото имате вяра и който няма да ви подведе. Затова е желателно да се закупят от познат или от фирма, която е препоръчана от приятел или вече сте пазарували и други неща там и знаете, че хората държат на своето реноме.

Лоша идея е да купите зимни гуми без да се поинтересувате от техните специфики или показатели, а просто защото на тях е поставен знака на известна марка. Това че там стои известно име, не означава, че задължително тези зимни гуми ще паснат точно за вашия автомобил или за пътищата за които ще се ползват.

Затова се замислете внимателно преди да пристъпите към покупката и преценете какви точно са зимните условия в нашата страна. На Bggumi.com могат да ви помогнат със съвети, за да изберете най-подходящите гуми за сезона. Така по-лесно ще се ориентирате какъв тип точно зимни гуми да търсите и за какви точно атмосферни условия.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.