Начало » Новини

Алжирец изнасилил момиче в София и го ограбил

Публикувано от:  на юли 1, 2019Няма коментари

Алжирец изнасилил момиче в София и го ограбил.

Преди време, ако някой си спомня, изрично подчертавах за огромния брой алжирци, които са се озовали в лагера за бежанци до Овча купел, повечето влезли като сирийци. По онова време броят им бе около 300. С някои от тях дори говорих и не останах никак очарован. Ако не бяхме си отворили устите тогава, тези хора още щяха да бъдат представени като сирийци.

Погледнете картата, вижте къде е Алжир. Не виждам никаква логика някой алжирец да бие толкова път до Балканите, където знае, че там няма да е добре приет. Особено когато пътят към Марсилия, където има даже цели алжирски квартали, е доста добре познат и разработен.

Казвал съм го и преди. Единственото обяснение е тези хора да са били, и са били, в Сирия, за да се бият за ИДИЛ или „бунтовниците“. Затова всички са млади мъже, събрали пари и влезли през Турция в България. Престъпленията им не са изненада, а логично следствие и тези, които са позволили на такива хора да щъкат из София, също носят отговорност.

Разбирам на много хора емпатията и желанието да помагат, но това не са бежанци, а в повечето случаи престъпници и мястото им не е тук.

Автор: Дахер Ламот


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.