Начало » Новини

Истината започва да излиза. ZDF: „Химическата атака“ в Сирия е била фалшива! (Видео)

Публикувано от:  на април 22, 2018Няма коментари

Ули Хак от ZDF: “Химическата атака” в Сирия е била фалшива!Истината започва да излиза. ZDF: „Химическата атака“ в Сирия е била фалшива! Това за нас е малко смешно, защото ние отдавна знаем каква е истината. Още от началото знаем, че химическата атака е фалшива, и САЩ, Великобритания и Франция нападнаха Сирия без причина.

И така, ZDF, който е държавен немски телевизионен канал, е изпратил своя кореспондент Ули Хак на място, в Сирия. И Ули Хак заявява, че „Химическата атака“ в Сирия е била фалшива!

Той е приказвал с много местни жители. Те са му разкрили, че въобще не е имало химическа атака. И не само това. Оказва се, че терористите “тренирали” за такава атака, като правели с хората, с местните жители опити с хлор, и снимали тези процеси на видео. Целта им била да използват дова за “доказателство”.

Все пак за да се застрахова, Ули Хак заявява, че самият той не знае истината, но пък и няма никакви основания да не се доверява на разказите на местните хора, на жителите на Дума.

А вече знаете, че тази измислена атака стана повод коалицията от три страни: САЩ, Великобритания и Франция да нападнат Сирия. Ще припомним, че в това нападение бяха изстреляни 103 ракети, от които 71 от тях бяха свалени от сирийската противовъздушна отбрана, която разполага с 30-годишна съветска ПВО.

Повече за това може да прочетете в статията: Унижение: новите, умни и красиви ракети на Тръмп свалени от 30-годишна съветска ПВО

Радваме се, че истината започва да излиза. И не кой да е, а германски държавен телевизионен канал заявява това. Дано все повече хора на запад се вслушат в това, което казва ZDF: „Химическата атака“ в Сирия е била фалшива!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.