Начало » Свят

2 невзривени умни и красиви ракети от нападението над Сирия бяха изпратени в Русия

Публикувано от:  на април 19, 2018 Няма коментари

Противовъздушната отбрана на Сирия

Вчера 2 невзривени умни и красиви ракети от нападението над Сирия бяха изпратени в Русия. Това е още един удар по Тръмп и Америка за прехвалените и ракети.

Както знаете, нападението над Сирия от страна на САЩ, Великобритания и Франция се състоя на 14 април. В това нападение бяха изстреляни 103 крилати ракети. 71 от тях бяха свалени от сирийската противовъздушна отбрана. Повече за това може да прочетете в статията Унижение: новите, умни и красиви ракети на Тръмп свалени от 30-годишна съветска ПВО.

Сирийските военни са открили 2 невзривени умни и красиви ракети от нападението над Сирия съобщава ТАСС, позовавайки се на източник от сирийското военно министерство. Ракетите са намерени в достатъчно добро състояние и на 17 април са предадени на руснаците, а на 18 април вече са били транспортирани в Русия.

Повод за нападението нас Сирия беше информацията на “Белите каски” за химическа атака на Асад срещу мирното население. Вече е ясно, появиха се достатъчно доказателства, че такава атака не е имало, и всичко е измислено от ислямските терористи.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.