Начало » Здраве, Интервю

Проф. Караджов разказва как сам се излекува от рак, без химиотерапия

Публикувано от:  на декември 16, 2016Няма коментари

Едно интервю на Проф. Янаки Караджов, в което той разказва как сам се излекува от рак, без химиотерапия. Поставена му е диагноза „рак на дебелото черво“, отказал е химиотерапия, сам си е приготвил отвара, с чиято помощ е успял да се излекува.

Проф. Янаки Караджов разказва как сам се излекува от рак, без химиотерапия

Проф. Янаки Караджов е микробиолог по професия, а по призвание еколог и апитерапевт. Дълги години е бил университетски преподавател във ветеринарните факултети в СУ „Св. Климент Охридски”, Лесотехническия университет, както и в Старозагорския университет. Един от основателите и лектор в Нов български университет. Популярност обаче получава със своя разработка на елементарен, но чудодеен имуномодулатор срещу рак. Изпробван от него самия срещу рак, с който се e преборил преди повече от 21 г., пише сайтът 1den.bg.

 – Проф. Караджов, вие сте истинско медицинско явление – преборили сте рака сам, без химиотерапия. Каква е рецептата ви за силен имунитет?
– Преди 21 г. току-що се бях пенсионирал и изведнъж ми поставиха диагноза рак на дебелото черво. Цялата работа започна с това, че получих преплитане на червата. Самият аз съм ветеринарен лекар и сам лесно си поставих диагноза и дори не отидох веднага при лекарите, а си взех лекциите и отидох след ден. При това преплитане получаваш интоксикация, тъй като не можеш да се изходиш. Аз обаче следях състоянието си и не се боях, нямах още сериозни усложнение като безапетитие, температура, болки в главата.

Хората, при които трябваше да се явя на операция, бяха семейни приятели. Оперираха ме и взеха материал за хистологично изследване. Оказа се, че действително е рак. Отстраниха ми 70 см от дебелото черво. Възстанових се в нормални срокове и оставаше да ме пратят на химиотерапия, съгласно общоприетите мерки.

Да, обаче аз знам, че тя не е лечебно мероприятие. Тя угнетява организма. Вкарват ти се вещества, които да стимулират фагоцитозата, но те са химически. Всяко такова въздействие предизвиква шок на организма и не благоприятства подобряване на състоянието. Затова аз я отказах, а и я понасях трудно. Тогава я правеха по три дни седмично от по три часа преливане. Това го правеха в ИСУЛ. Аз казах на доц. Цекова, която вече е покойник: „Цекова, аз си отивам“, а тя се възмути: „Абе, Караджов, ти да не се самоубиваш? Ние ти даваме най-добрите стимулиращи американски разтвори?“. Но решението ми беше окончателно.

Освен това аз съм и добър имунолог и реших да направя препарат, който да повиши имунитета ми. От 1962 г. работя и като микробиолог. През това време съм направил няколко големи открития, имам над 30 книги и 223 публикации на осем езика.

– Какво направихте с лечебната отвара?
– Работил съм с лактобацилус булгарикус. Той е имуностимулиращ фактор, след като може да се намести в сляпото черво, и обуславя 80 на сто от имунитета на организма. И аз на всяка цена го слагам в препарата, който правя. Друг много силно имунизиращ момент е прополисът. Третата опора на препарата ми е хрянът.

Като учен съм разбрал, че има група от заболявания с неизвестна етиология – такива са ракът, Алцхаймерът, диабетът, аутизмът, шизофрениите и други. При всички тези болести не е известна причината, но за мен е – всичко това се дължи на хронични инфекции. Те се дължат или на вируси или на фрагменти от бактерии или паразити. Всички те могат да се укриват в организма, тъй като нямат обособена клетъчна стена. А нашият организъм, както и животинският, изгражда имунитета си по отношение на белтъците на клетъчната стена. Когато я няма, те няма как да противодействат на тези елементи – микробите.

Затова аз използвам тези три компонента вкарани в един препарат. Аз обаче не използвам лактобацилус булгарикус, тъй като е много нежен, той се унищожава лесно. Затова ползвам сродният му – лактобацилус плантаро. На този микроб дължим това, че има кисело зеле и туршия.

За да бъде вкусна чорбата, аз слагам 3-4 ябълки, 2-3 лимона, червена зелка за разкош и един мамул. Всичко това слагам да ферментира през ноември за около 3 седмици. След като всичко ферментира на 100-килограмовия бидон слагам 370 грама прополис на прах. Така убивам всички микроби и се получава стерилна течност, която може да издържа до 10 години. И така всяка година като дойде някой болен му давам по един бидон. Пари не взимам.

– Защо точно зеле, не може ли да се замени с друг зеленчук?
– Може и от краставици, зелени домати. Но зелето е добра среда за тези лактобацили, в него има белтъчини и витамини. Освен това в него има много повече витамин С, отколкото в лимоните. Освен това единствено зелето образува вит. U, който единствен лекува язва. Всички тези фактори са в моя полза и затова съм избрал именно зелето.

– Кога усетихте, че състоянието ви се подобрява за първи път?
– Още веднага, защото лактобацилите дават сила и енергия.

– На какво се дължи увеличаващият се брой онкоболни у нас, професоре?
– На това, че ядем вносни стоки. А те са пълни с ГМО, което води до рак.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.