Начало » Новини

Прогноза за времето за 7 април 2016 г.

Публикувано от:  на април 6, 2016Няма коментари

Очакванията в прогнозата за времето за 7 април 2016 г. са за слънчево и топло време

Очакванията в прогнозата за времето за 7 април 2016 г. са за слънчево и топло време

В прогнозата за времето за 7 април 2016 г. синоптиците от НИМХ към БАН посочват, че утре през по-голямата част от деня ще бъде слънчево. Тази вечер нощта ще бъде ясна и тиха. Предвижда се над планините да се развива купеста облачност, а високата облачност ще започне да се увеличава от югозапад след обяд. Заедно с това се очаква появяването на слаб южен-югоизточен вятър. Между 24 и 29 градуса ще бъдат максималните температури, а по морето – 16-21 градуса.

Очаква се слабо понижаване на атмосферното налягане, което и без това ще бъде малко по-ниско от средните месечни стойности.

В прогнозата за времето за 7 април 2016 г. се очаква преди обяд над планините да бъде слънчево, а след обяд ще се появи и купеста облачност и краткотрайни валежи на изолирани места в планините в Западна България. В по-късните часове на деня ще започне увеличаване на високата облачност. Ще духа слаб вятър, който ще бъде до умерен от югозапад по високите и открити части. Очакваните температури до 1 200 метра са 18 градуса, а на 2 000 метра – 12 градуса.

В прогнозата за времето за 7 април 2016 г. за морското крайбрежие се очаква времето да бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, юг-югозападен. Максималните температури ще бъдат в границите 16-21 градуса, а температурата на морето – 10-11 градуса. Вълнението ще бъде 2 бала, възможно е след обяд вълнението слабо да се усили.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.