Начало » Любопитно, Новини

Съвети за избор на дамски пижами

Публикувано от:  на април 6, 2016Няма коментари

Съвети за избор на дамски пижами

Съвети за избор на дамски пижами.

Инвестирането в дамски пижами е добра възможност за жените да си осигурят комфортен сън, удобство в лежерните и определени за мързелуване и излежаване дни у дома, както и високо ниво на хигиена. Защото в крайна сметка, спането с бельо или с общо взето каквото се намери в гардероба, както правят много жени, не е добра или практична идея. Напротив – според експертите е изключително вредно за женската хигиена и пълноценен сън да се спи с различни дрехи или само по долно бельо. В тази връзка, днес, ще ви представим няколко практически и полезни съвета за избор на дамски пижами. Вижте как да си подберете „идеалното облекло“ за спане още сега!

Внимателно с размера!

Не забравяйте, че това не е тоалет за офиса или за излизане, така че впити кройки не са особено подходящи. Вашата пижама трябва даже да ви е по-скоро леко свободна, за да не ви притеснява по време на сън.

Подбирайте само качествени и естествени материи

Желателно е да се спрете на дамски пижами от памук. Те са максимално най-деликатни и нежни към кожата. Не подценявайте и сатена – особено когато става въпрос за лятна или дамска пижама за късна пролет. Избягвайте обаче синтетиката. Тя с нищо няма да допринесе за бързото заспиване и пълноценния сън, а ще дразни кожата.

И като стана дума за сезони

Съвсем не е лошо да обмислите два варианта за дамска пижама. Едната трябва да е по-плътна и топла, с дълъг ръкав и по-голяма дължина, за да ви носи комфорт и топлина през зимата. За лятото подберете нещо леко и приятно за кожата, защото както знаете, по нашите географски ширини, жегата е често срещано явление и е трудно да се заспива. Ако спите с топла пижама ще стане още по-трудно и ще се въртите по цели нощи. А вие не искате това, нали?

За щастие, качествени дамски пижами можете да намерите вече на много места у нас – и по физическите магазини, и онлайн, където непрестанно валят отстъпки и почти винаги новите колекции, модели и уникални дизайни излизат първо в интернет!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.