Начало » Новини

Прогноза за времето на 31.12.2015 г.: Слънчево и студено

Публикувано от:  на декември 31, 2015 Няма коментари

Прогноза за времето на 31.12.2015 г.: Слънчево и студено

Прогноза за времето на 31.12.2015 г.: Слънчево и студено

В днешната прогноза за времето на 31.12.2015 г., според синоптиците днес ще е студено и слънчево. В страната ще духа умерен, а в източните региони и силен вятър от север. През деня силата на вятъра ще отслабва и ще смени своята посока – ще започне да духа от северозапад. Максималните температури ще са отрицателни – ще се движат в границите между минус 5 и 0 градуса. Времето в новогодишната нощ ще бъде ясно и студено, и над почти цялата страна ще е почти тихо. Вятърът по крайбрежието ще е умерен, северозападен, а температурите ще бъдат в границите между минус 10 и минус 5 градуса.

Атмосферното налягане ще продължи да бъде по-високо от средното за месеца, а с настъпването на нощта то ще се понижава.

В планините времето днес ще се задържи предимно слънчево, а вятърът който ще духа там ще бъде умерен до силен, от североизток. До 1 200 метра височина най-топлите температури ще са в границите около минус 9 градуса, а на 2 000 метра – минус 14 градуса.

По крайбрежието ще преобладава слънчево време, а над крайните южни райони и с по-значителна облачност. Силният северен вятър, който ще духа през деня ще отслабне и ще смени своята посока – ще започне да духа от северозапад. както навсякъде, и там времето ще бъде студено, максималните температури ще бъдат минус 2 и 0 градуса, морската вода е 8 – 10 градуса, а вълнението – 3-4 бала.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.