Начало » Свят

Facebook стана на десет годинки

Публикувано от:  на февруари 4, 2014Няма коментари

Facebook стана на десет годинкиНай-популярната световна социална мрежа отбелязва 10-ата си годишнина днес.

По случай годишнината си Facebook предлага виртуално пътуване назад в спомените на всички свои потребители. Компанията на Марк Зукърбърг е разработила видео, което събира най-харесваните и най-споделяните снимки и статуси от създаването на потребителския профил до сега и ги показва в рамките на една минута. Инициативата е озаглавена „Поглед назад“ (A look back) и предлага избрани моменти от началото на присъствието ви в мрежата до сега.

Избрани специалисти от Facebook работили усилено през последните няклко месеца, за да направят HD видеата с личната история на всеки един потребител.

Президентът и основател на Фейсбук Марк Зукърбърг е един от най-младите милиардери на планетата със състояние, оценено на близо 30 милиарда долара. Преди година той взе решение за излизане на борсата, но началото беше катастрофално – за три месеца книжата на Фейсбук загубиха над половината от стойността си при излизането на борсата. Компанията обаче се съвзе, насочи се към мобилните комуникации и цената на акция достигна исторически рекорд от 61,98 долара.

Източник: cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.