Начало » Свят

Готвачът на Фейсбук загина с мотор

Публикувано от:  на юли 23, 2013Няма коментари

Готвачът на ФейсбукГотвачът на Фейсбук Йозеф Десимоне е загинал в катастрофа с мотоциклет. Тъжната вест съобщи от профила си в социалната мрежа Марк Зукърбърг.Имам много тъжна новина. Тази сутрин главният готвач е починал при катастрофа с мотоциклет. Съжалявам, че съобщавам тази вест, написа Зукърбърг.

Той нарича Йозеф легенда и институция. Присъедини се към нас през 2008 година и спомогна за изграждане на нашите ресторанти в офисите ни по света. Той никога не правеше компромиси и отделяше специално внимание на детайла, като изигра важна роля в изграждането на нашата култура през годините, казва Зукърбърг.

И извън Фейсбук, Йозеф беше също толкова енергичен. Почти всеки уикендтой участваше в доброволчески организации на ветераните, домакинстваше различни инициативи или подкрепяше ценни кауза. Той имаше силна вяра втова, че трябва повече да се дава през живота, отколкото да се получава и го показа на всички хора, които днес скърбят, написа Марк Зукърбърг.

Повече от 125 хиляди души станаха съпричастни към тъжната вест в социалната мрежа, а над 8 500 я споделиха. Повече от 300 души коментираха познанството си с готвача. Където беше той не само храната беше вкусна, а имаше радост и любов, коментират служителите на Фейсбук от Менло парк.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.