Начало » Новини

Сидеров: Планът „Орешарски“ е творчески прекопиран от плана „Сидеров“

Публикувано от:  на септември 9, 2013Няма коментари

Сидеров: Планът „Орешарски" е творчески прекопиран от плана „Сидеров"Ние не сме в прогимназия, начално училище да даваме оценки 3-4-5. Работата е по-сериозна. Въпросът е дали ще има възможност да се види това правителство какви намерения има, защото досега това не се е видяло. Ние живеем в ненормална обстановка, работим в истерична обстановка, предизвикана от загубилите властта гербаджии, които просто се разболяха от този факт. Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров и допълни, че кабинетът „Орешарски“ има добри идеи, които могат да се развият. Така че тези които са против кабинета би трябвало да видят поне дали той наистина ще направи нещо и тогава да кажат „Долу! Оставка!“. Аз не виждам причини и аргументи за предсрочни избори, категоричен бе Сидеров.

Между другото този план „Орешарски“ е в основната част творчески прекопиран от плана „Сидеров“, което няма лошо, само че нашата критика е доколко ще има решителност премиера Орешарски например да посегне на монополите. Знаете, че истинските протести, не тези с пищялките и тъпаните, циркаджийските, а истинските през февруари бяха срещу монополите за цените на тока, посочи още лидерът на „Атака“.

В интервю за БНР Сидеров обясни, че подкрепата на кабинета от страна на „Атака“ е „историческият ход“, чиято цел е да спре връщането на власт на ГЕРБ, и историята ще го оцени подобаващо.

„Ако видя, че това правителство прави ходове, несъвместими с българския национален интерес, както стана с ГЕРБ, ще оттегля подкрепата си – това е принципното и последователно поведение на „Атака“, предупреди Сидеров.

cross.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.