Начало » Любопитно

Николета Лозанова влиза обратно в “Къртицата”

Публикувано от:  на април 11, 2013 Няма коментари

Николета ЛозановаНиколета Лозанова не издържа дълго извън Базата и едва след няколко дни престой навън се влиза обратно в КЪРТИЦАТА. Лозанова ще дебютира като водеща на дейли епизодите на риалитито още утре, 12 април. Красавицата ще се изявява на малкия екран всеки понеделник, сряда, петък и събота. “Николета има изключителен потенциал за телевизионна водеща, защото камерата я обича, тя се чувства комфортно в студиото и съм убеден, че я очаква супер успешна телевизионна кариера. Щастливи сме да обявим, че тя ни се довери и реализацията й като телевизионно лице започва именно в КЪРТИЦАТА”, коментира продуцентът и водещ на формата Иван Христов.

“Благодарна съм на TV7 и Иван и Андрей, че ми дават шанс да реализирам мечтата си да стана телевизионна водеща. Смятам, че КЪРТИЦАТА е най-доброто риалити шоу, правено в България до момента, и много се радвам, че ще бъда негова водеща. Мотивирана съм да дам всичко от себе си – нещо, което доказах и по време на участието си в предаването”, коментира Николета Лозанова, която репетира всекидневно за новата си роля. Тя допълни, че Заселниците и животът в Базата вече й липсват и се радва, че ще може да бъде близо до тях, макар и по различен начин.

Междувременно в Базата съмненията и конспирациите по темата “Кой е КЪРТИЦАТА” продължават с пълна сила. Зрителите заподозряха Азис, който избухна „В шок съм! Аз не съм КЪРТИЦАТА – тя все още не се е активизирала. Тепърва й предстои”. Дали Азис наистина е Къртицата, или зрителите го наказаха за ленността му по време на изпитанията и предизвикателствата в шоуто вече е без значение. По време на живото предаване в четвъртък вечер той ще се изправи срещу Заподозрения от Групата в дуел, след който един от тях ще напусне завинаги шоуто, а другият ще живее в изолация с Марин и Валя в продължение на седмица.

По време на живото предаване днес Групата за втори път ще направи специален ритуал в Пещерата. Всеки един от Участниците ще застане очи в очи със своя заподозрян от Групата и ще забие пред него копието на съмнението. В залата за елиминации ще застанат Азис и Заподозрения от Групата. Те ще отговарят на въпроси около самоличността на КЪРТИЦАТА. В зависимост от броя верни отговори, единият ще остане в шоуто, а за другия то ще приключи още днес.

Тази вечер пред своето лично изкушение ще се изправи Емануела, която ще трябва да избира между лична облага и интереса на Групата.
За да коментират последните събития в Базата, гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Владимир Каролев, Мика Стоичкова и Ирен Кривошиева. Към тях ще се присъединят и постоянните коментатори – Марта Вачкова, Катето Евро и Ваня Щерева.

blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.