Начало » Лайфстайл

Ето кои звезди влизат в „КЪРТИЦАТА: РАЗТЪРСВАНЕ“

Публикувано от:  на декември 9, 2013 Няма коментари

Ркъртицата 2едица звезди се очаква да вземат участие в новия сезон на „Къртицата: Разтърсване“. Тази година шоуто ще мине без Азис и Николета дори като водещи, но за сметка на това ще предложи наистина уникални емоции на зрителите, дочу HotArena.net.

 Сред звездите в шоуто ще бъде Мариан Вълев—Куката, който се превърна във всеобщ любимец на публиката в „Под прикритие“. Компания ще му правят още Башар Рахал, Бориса Тютюнджиева и още куп лица на ТВ7.

 По всяка вероятност в Базата ще влязат още фолк певицата Ивена, журналистът Георги Неделчев и други звезди. Говори се, че още знаменитости водят преговори с Иван и Андрей и се очаква наистина звездна селекция този сезон.

 „Вече сме започнали да изграждаме две бази—една, в която ще живеят, и една арена, в която ще са битките на живо. Изненадата ще са неочаквани и много популярни хора, които ще участват.“, призна Иван в интервю за „24 часа“.

 Засега няма информация дали някоя световна звезда ще участва в предаването следващата година. Тази пролет във формата се включи Денис Родман, но засега не е ясно дали Иван и Андрей са поканили друга знаменитост.

hotarena.net

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.