Начало » Лайфстайл

Николета Лозанова : Скоро ще кажа истината

Публикувано от:  на септември 18, 2013 Няма коментари

Николета Лозанова, къртицатаНиколета Лозанова наруши мълчанието си за драматичната си раздяла с Валери Божинов. “Знам как да процедирам и ще кажата истината много скоро в медията, която представлявам”, заяви Ни Ло пред БЛИЦ.Снощи плеймейтката, която през миналия телевизионен сезон се изявяваше като водеща по ТВ7, сподели в профила си във Фейсбук връзка към изригването на Валери Божинов срещу “клеветите” по техен адрес.

“Чашата преля! Много се изписа, много се изговори, време е и аз да се произнеса. Достатъчно хора си направиха PR на мой гръб, то не бяха гейове, то не бяха парцали и какви ли още не. Категорично заявявам, че аз нямам и няма и да имам общо с индивиди като псевдо-стилиста Кулагин и някаква си Моника Валериева. Спрете да ми спрягате името с тях и не вярвайте на измислените им истории, плод на богатото им въображение – явно единственото, което притежават. Знам, че аз и жена ми сме им удобни за реклама, но този цирк вече е прекален. Никога не бих казал и една лоша дума по адрес на съпругата ми, както и тя за мен, така че интригите ви не струват! “

Според близки до семейството Валери действително е бил бесен на Николета, но за кратко. Двамата пак са затоплили отношенията, а Ни Ло използва ситуацията, за да подгрее зрителския интерес за новото си тв предаване.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.