Начало » Лайфстайл

Киану Рийвс влиза в „Къртицата”?

Публикувано от:  на февруари 8, 2014 Няма коментари

киану рийвсХоливудската супер звезда Киану Рийвс може да грейне в родния ефир, но не от филм, а затворен в готически замък, каквато ще е Базата на хитовото риалити „Къртицата”. Вторият й сезон стартира на 24 февруари по ТВ7. Продуцентите на шоуто Иван и Андрей преговарят усилено с актьора от „Матрицата”, научи „Всеки ден”.

 Тази година международната звезда ще е още по-голям трепач, обещаха от екипа на шоуто. В първото издание миналата пролет Иван и Андрей придумаха скандалната баскетболна легенда и актьор Денис Родман, който с безобразното си поведение сътвори невиждано шоу в риалитито. За втория сезон на „Къртицата: Разтърсване” продуцентите водят разговори с още по-популярни световни звезди. Макар комуникацията да тече в пълна секретност, „Всеки ден” научи три от имената, с които се преговаря. Освен Киану Рийвс това са екшън героят Брус Уилис и хитовият певец Роби Уилямс.

 Такива имена риалити ефирът у нас не е виждал. Досега като гост звезди в предаванията са гастролирали Родман, Памела Андерсън и Парис Хилтън. Последните две обаче бяха прекалено предпазливи и не успяха да сътворят гаф или скандал, каквито баскетболистът вършеше един след друг миналата година.

 12 неизвестни и 6 популярни родни лица ще се впуснат в търсене на Къртицата тази година. Сред първите випове, за които стана ясно, че ще влизат в шоуто, са волейболистът Евгени Иванов-Пушката, футболистът Илиян Киряков и бившата Мис България Ивайла Бакалова.

vsekiden.com


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.