Начало » Новини

Тази вечер трима маскирани нападнаха момче и момиче в нощна София

Публикувано от:  на декември 22, 2013 Няма коментари

Тази вечер трима маскирани нападнаха момче и момиче в нощна СофияТази вечер трима маскирани нападнаха момче и момиче в нощна София. Жертвите са оказали яростна съпротива, гневни очевидци са отблъснали нападателите, които го ударили на бяг.

Екшън се разигра тази вечер в центъра на София. Маскирани нападатели са нападнали момче и момиче в ж.к. Илинден. Хора от съседен блок са се втурнали да ги спасяват. Има пострадали при сблъсъка на опълчението с бандитите, съобщава БЛИЦ информирайки се от очевидци.

Дръзко нападение е извършено тази вечер в София. Трима маскирани нападатели са се нахвърлили на момче и момиче пред бл. 71 в ж.к. Илинден, в близост до метростанция „Опълченска“. Жертвите на нападението са оказали яростна съпротива.

Нападателите били отблъснати, когато живущи в блока са видели какво се случва и са се притекли на помощ на нападнатите. Маскираните били отблъснати и подгонени, но те успели да избягат. При боя има пострадали. Оказана им е медицинска помощ.

На мястото са пристигнали екипи на полицията и Бърза помощ. Установяват се мотивите и обстоятелствата около нападението.

 Снимка: архив
Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.