Начало » Спорт

Прогноза за мачовете на 22 юни от Световното първенство по футбол 2018

Публикувано от:  на юни 22, 2018Няма коментари

Световното първенство по футбол в Русия, 2018 годинаДнес ще направя обобщена прогноза за мачовете на 22 юни от Световното първенство по футбол 2018.

И днес Световното първенство ще предложи вълнуващи мачове. Ще гледаме Бразилия, Исландия, Швейцария, и се надяваме да покажат добър, красив футбол.

Първият мач от днешната програма е между отборите на Бразилия и Коста Рика. Бразилия има само една алтернатива, за да се върне на победния път – да победи Коста Рика. Равен мач също дава шансове на отбора да се класира напред, но той ще е равен на загуба. В същото време отбора на Коста Рика в първия мач не се представи зле със сърбите, въпреки минималната загуба от тях с 0:1. Ако желаете, може да потърсите изненадата, но аз ще дам предимство на отбора на Бразилия.

Прогноза за мача Бразилия – Коста Рика: 1

По програма втория мач от 18:00 часа е между Нигерия и Исландия. Един определено интересен двубой. В този двубой и двата отбора ще излязат за победа. Да, точно така, не се изненадвайте – и исландците излизат за победа. А предвид показаното на терена от двата отбора, това далеч не е мираж.

Традиционно нигерийците са смятани за фаворити. Но с тяхната игра те не оправдават тези очаквания. Напротив. А в същото време Исландия показва хубав, стабилен футбол. Успяха успешно да се провивопоставят на Аржентина. И даже в голяма част от мача надиграха аржентинците. За разлика от Нигерия, и равния мач устройва исландците. Но те във всички случаи ще се стремят към победа. Не на последно място ще е важен и факта, че са по-добре подготвени във физическо отношение от Нигерия. А това никак не е малко. Макар победата на исландците да е по-вероятна, все пак и равенството е възможно, и за това в този мач прогнозата е двойна.

Ако търсите някаква изненада в прогнозата на мача от Световното първенство по футбол 2018, то може да заложите и на победа на Нигерия.

Прогноза за мача Нигерия – Исландия: 2Х

Третия мач от днешния ден е между два европейски отбора: Сърбия и Швейцария. Един интересен мач. Вярно, в първия мач сърбите победиха Коста Рика. Победиха, но не убедиха. Не показаха кой знае каква силна игра. Рядко и трудно стигаха до противниковата врата и създаваха опасни положения. А гола им дойде от статично положение, от грешка на Кост Рика. Което от своя страна означава, че швейцарците трябва да внимават с нарушенията в тяхната половина.

А за Швейцария да си припомним, че те се справиха с бразилците. Успяха да ги обезличат. А това никак не е малко. Сега наред са сърбите. Ще се справят ли? Според мен определено – да. Предимството е на тяхна страна и ако не допуснат някоя нелепа грешка, то ще излязат победители от мача. Или най-малкото с една точка.

Това е на пръв поглед малко труден за прогнозиране мач, в който трябва да се използва тройния вариант. Но предвид това, което написах, ще заложа на швейцарците. Знам, че вероятността да сгреша с прогнозата в тази среща е много по-голяма от други срещи, и за това може и да не ме слушате, вие си преценете това. Имате избор дали да подкрепите Сърбия, като дадете двойна прогноза за тяхна победа или за равен мач, или въобще да използвате двойно прогнозиране за победа на един от двата отбора, с довода, че предвид отбора на Бразилия в групата, то от равния мач по-скоро ще загубят две точки, отколкото да спечелят една.

Прогноза за мача Сърбия – Швейцария: 2Х

Днес в прогнозата за мачовете от днешния ден, 20 юни от Световното първенство по футбол 2018 ще прибавя и евентуална прогноза за пускане на фиш от Еврофутбол. Коефицентите на трите днешни срещи към момента на правене на прогнозата са съответно:

И днес може да играете с няколко варианта.

Като първи вариант, е да играете всички срещите сами за себе си. Това е и най-сигурния начин, защото когато се играят едновременно повече срещи, винаги има вероятност за изненада и провал на прогнозите.

Втори вариант: Да се играе само за победа на Бразилия. Този вариант до някъде се включва и в първия предложен вариант, но разликата е тази, че сега ще играете само с тази среща, а останалите две ще пропуснете.

Трети вариант: Да се играят само с двойните предвиждания, които съм дал за срещите на Нигерия и Сърбия. Полученият коефицент е достатъчно голям, за да имате печалба при познаване на изхода от тези мачове.

Четвърти вариант: Да играете в комбинация с всички прогнози, които съм дал. Вярно е, че при неуспех на някоя от моите прогнози губите всичко, но пък и другото е вярно – ще бъдете с по-голяма печалба. Избора е ваш.

Пети вариант: Да се играе в комбинация с една твърда прогноза (победа за Бразилия) и по избор една двойна прогноза.

За сега не знам с кой вариант бих избрал да играя, защото всичките варианти ми допадат. Това ще го реша в последния момент, но сигурното е, че за сега ще играя с единичен залог първия мач, за победа на Бразилия.

Има много варианти за игра в прогнозите за мачовете на 22 юни от Световното първенство по футбол 2018.. Изберете си един или няколко варианта и играйте. Играйте за удоволствие, заради тръпката.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.