Начало » Спорт

Прогноза за мачовете на 18 юни от Световното първенство по футбол 2018

Публикувано от:  на юни 18, 2018Няма коментари

Световното първенство по футбол в Русия, 2018 годинаДнес ще направя обобщена прогноза за мачовете на 18 юни от Световното първенство по футбол 2018.

Първия мач за деня е между отборите на Швеция и Република Корея. Ще бъде любопитно да види какво ще направят шведите в Русия, защото в състава отсъства Златан Ибрахимович. Без него отборът е слаб в нападение. Трябва да имаме предвид, че те отстраниха Италия от квалификациите. Но все пак те не успяха да се класират директно от групата, а се наложи да играят елиминации с италианците.

Република Корея също не впечатляват с игра и резултати. Очакванията са звездата в отбора Хюн-Мин Сон да бъде на ниво. Дали това ще се случи, предстои да видим. Срещата ще се играе от 15:00 часа, на стадиона в Нижни Новгород.

Очакванията ми са срещата да завърши наравно, или с минимална разлика от един гол за Швеция. Основен знак ще бъде Х, който ще бъде допълнен от единица.

Прогноза за мача Швеция – Република Корея: Х1

Втория мач за деня е между отборите на Белгия и Панама. Белгия е фаворитът в този мач. Амбициите им са големи, а в състава им има звезди като Еден Азар, Кевин де Брюин, Ромелу Лукаку, Тибо Куртоа.

А Панама е дебютант на Световното първенство по футбол 2018 г. В квалификаиите успяха да се справят с отбори като Хондурас и САЩ, но все пак тези отбори също са слаби. И като допълнение интересен факт – Панама завърши квалификациите с отрицателна голова разлика.

Този мач е твърда единица. Любителите на изненади може да търсят хикса и така при добър залог да имат добра печалба.

Прогноза за мача Белгия – Панама: 1

В третия мач за деня Тунис ще срещне отбора на Англия. Някой ще се подлъжат, ще това е лесно за прогнозиране и англичаните ще победят без проблеми. Но не е така. Те се представят слабо на последните световни първенства. Нямат победа от осем години. А преди четири години завършиха групата си само с една точка. Съставът е променен, но дали ще покаже добра игра? Предстои да видим.
Прогнозата тук е двойна, освен предимство за англичаните, тя е допълнена и със знак за равенство – Х. Защото очаквам трудна победа за англичаните, понеже Тунис ще заложат на защитна игра. А преди да вкарат гол, англичаните трябва да преодолеят защитата.

Прогноза за мача Тунис – Англия: 2Х

Днес в прогноза за мачовете на 18 юни от Световното първенство по футбол 2018 ще прибавя и евентуална прогноза за пускане на фиш от Еврофутбол. Коефицентите на трите днешни срещи към момента на правене на прогнозата са съответно:

Швеция – Република Корея: Х1
1 – 2.14 X – 2.80 2 – 2.75

Белгия – Панама: 1
1 – 1.19 Х – 4.60 2 – 8.00

Тунис – Англия: 2Х
1 – 6.10 X – 3.00 2 – 1.44

Тук и днес има няколко варианта за игра. Първия вариант, който може да се използва, е да се играят и трите срещи с твърди знаци, като се дава предимство на европейските отбори. Получава се коефицент от 3.66, съответно при залог от 10 лв. резултатът е 36.6 лв., т.е. печалба от 26.60 лв.

Втори вариант е да се играят две срещи: твърд знак за победа на Белгия или Англия и да се търси равния мач на Швеция. По-лесна за предвиждане е победата на белгийците, за това ще вземем тях за залог: получения коефицент от победа на Белгия и равен на Швеция е 3.332. Може да изберете да пуснете този вариант и като единичен или да се застраховате с двойна прогноза, с предвиждане за победа на Швеция.

Трети вариант е да се търси изненадата в първия мач. Тогава се залага на равен резултат или победа за корейците. Ако тази среща се играе в комбинация с победа за белгийците, получения минимален коефицент е 3.27. А ако се включат и трите срещи (с победа за Англия), то в такъв случай коефицента вече е 4.71, и печалбата ще бъде много по-голяма.

В тези варианти за тиражи давам предимство за Англия, но може и да се рискува и ако допуснем изненадата в този мач и англичаните да завършат наравно, а Швеция да победи и с твърд знак за победа на Белгия, то коефицента е 7.63. Ако решите да играете тази комбинация, то високия коефицент позволява да се застраховате, като изберете да играете с двоен знак Швеция – Република Корея.

Ако решите да играете единичните срещи с прогнозите, които давам като краен изход на мачовете, то имайте предвид, че от първата среща е видно, че ако Швеция победи, то печалбата ще бъде символична. Но тук се търси равния резултат, който е много по-вероятен, а тогава печалбата ще е повече. Пък може да изберете и да дадете предимство на корейците, тогава ако познаете, при двойна прогноза (Х2), ще бъдете със сигурност на печалба.

При третата среща, на пръв поглед лесно е да се даде единичен залог за Англия. Но тук търсим изненадата Англичаните едва ли ще отпаднат от Тунис, но като голяма изненада може да бъде равния резултат. За това който желае може да рискува с двоен залог, в този случай при победа за англичаните ще загуби малко пари, но ако се получи изненадата и завършат наравно, тогава печалбата ще бъде значителна. И в този ред на мисли следва да споменем вероятността: А защо пък тази среща да не играете с твърд залог само Х?

Аз бих избрал да играя само с два варианта: Равен или победа за Швеция и победа за Белгия и победа за Белгия и Англия и равен или победа за Швеция.

Въобще, има много варианти за игра, вие си изберете един от всичките или заложете на няколко. Не играйте с големи суми, но играйте разумно, за удоволствие.

Надявам се да съм успял да ви помогна с днешната прогноза за мачовете на 18 юни от Световното първенство по футбол 2018.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.