Начало » Спорт

Прогноза за мачовете на 19 юни от Световното първенство по футбол 2018

Публикувано от:  на юни 19, 2018Няма коментари

Световното първенство по футбол в Русия, 2018 годинаДнес ще направя обобщена прогноза за мачовете на 19 юни от Световното първенство по футбол 2018.

С днешните мачове ще се изиграят последните срещи от първите мачове на групите и с мача на Русия срещу Египет започват вторите срещи. Световното първенство е в разгара си, няма време за тънки сметки. Всички отбори излизат в своите срещи само за победа. И вече тозиотбор, който покаже по-добра отборна работа, по-добре е стикован, и когато е нужно лидерите в отбора да вземат самостоятелни решения – ще победи.

Днес няма да правя анализ на срещите, за съжаление нямам време за това. Само ще предоставя моите прогнози, а вие си решавайте дали отново да ми се доверите или не. И вече знаете – тези от вас, които вчера са ми се доверили, не са сгрешили: вчерашните ми прогнози са верни, а и не само прогнозите, а и също така предоставените от мен варианти за комбинации също са успешни.

И така, ето и прогнозите за мачовете на 19 юни от Световното първенство по футбол 2018:

Прогноза за мача Колумбия – Япония: 1Х.
Обяснение: Тук единицата е основен знак, хиксът се слага като евентуална застраховка, и също така за търсене на изненада в срещата.

Прогноза за мача Полша – Сенегал: 2Х.
Обяснение: Тук прогнозата също е двойна, но тук вероятността срещата да се окаже с равен изход е по-голяма от първата среща.

Прогноза за мача Русия – Египет: 1
Обяснение: Някой съмнява ли се в твърдата единица? А любителите на конспирации могат да използват и други знаци в срещата, в търсене на голяма печалба.

Днес в прогнозата за мачовете от днешния ден, 19 юни от Световното първенство по футбол 2018 ще прибавя и евентуална прогноза за пускане на фиш от Еврофутбол. Коефицентите на трите днешни срещи към момента на правене на прогнозата са съответно:

Колумбия – Япония: 1Х
1 – 1.75 X – 3.15 2 – 3.25

Полша – Сенегал: 2Х
1 – 2.42 Х – 2.80 2 – 2.35

Русия – Египет: 1
1 – 2.08 X – 2.80 2 – 2.80

Тук и днес има няколко варианта за игра.

Първи вариант: играене заедно на трите срещи с твърди знаци, съответно: Победа за Колумбия, Сенегал, Русия.

Втори вариант: Твърда единица за Русия и игра в комбинация с двойните предвиждания, които съм предоставил. Получава се достатъчно добър коефицент, за да има добра печалба, ако срещите излязат с основните си знаци. предимството на този вариант е, че търсим като изненада някой от другите две срещи да завърши наравно.

Трети вариант: Да се играят само първите две срещи с двойните предвиждания. Тук при излизане на минималните коефиценти печалбата ще е минимална, но отново се търси изненада в равни мачове. Съответно срещата с Русия се пропуска, като вероятност руснаците да направят грешна стъпка.

Четвърти вариант: Отново се играят две срещи, но този път като основна среща ще е Русия, с твърда единица, и в комбинация с двойната прогноза на другите две срещи. Този вариант може да го изиграете и два пъти: Русия (1) + Колумбия (1Х); Русия (1) + Сенегал (2Х)

Пети вариант: Играене на срещите сами за себе си.

Аз бих избрал да играя едновременно с вариант две, вариант три и вариант четири.

И  накрая отново съветвам – не играйте с големи суми. Залагайте малко, за удоволствие. Не позволявайте удоволствието от тази игра да ви направи зависими от нея.

Успехи в прогнозите за мачовете на 19 юни от Световното първенство по футбол 2018.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.