Начало » Спорт

Прогноза за мачовете на 17 юни от Световното първенство по футбол 2018

Публикувано от:  на юни 17, 2018Няма коментари

Прогноза за мачовете на 17 юни от Световното първенство по футбол 2018Днес ще направя обобщена прогноза за мачовете на 17 юни от Световното първенство по футбол 2018.

Първия мач, който ще се изиграе днес е между отборите на Коста Рика и Сърбия. Тук анализа ще бъде кратък: Каквото и да говорим, прогнозата за мача е тройна. И двата отбора винаги могат да изненадат.

Прогноза за мача Коста Рика – Сърбия: 1Х2

Втория мач за деня е Германия – Мексико.
Германия… Много може да се говори за този отбор. Каквото и да се каже, ще е малко. Стабилен състав, с добра подготовка и футболисти с постоянно високо ниво на игра в своите отбори. А това винаги е рецепта за един силен противник, който винаги успява да постигне своето. А още повече, Германия трябва да защищава своята титла. Всички знаем, че германците имат желязна психика, за това за разлика от други отбори този факти би ги мотивирал да се представят още по-добре.

От друга страна отборът на Мексико е типично латиноамерикански отбор. Винаги тръгва с “голямата кошница”, но много често намеренията не са подплатени. Мексико не е на нивото да се противопостави на Германия. Достатъчно е да споменем, че треньорът Хуан Карлос Осорио в 46-те мача никога не е използвал един и същ отбор.

Тук прогнозата изглежда лесна: твърда единица. Все пак ако желаете, може да играете за изненада в мача и да се застраховате и с един Х от някоя грешка на германския отбор.

Прогноза за мача Германия – Мексико: 1(Х)

В третия мач от програмата на Световното първенство по футбол 2018 ще играят отборите на Бразилия и Швейцария.

Бразилия играе силно и в последните 21 мача са само с едно поражение. В допълнение на това Бразилия е винаги кандидат за шанпионската титла. А в същото време Швейцария има много стабилна защитна линия. В тази среща на пръв поглед прогнозата е лесна: твърда единица. Обаче тук за мен хиксът е с малко предимство. Защото швейцарците няма да излязат обречени, а търпеливо ще търсят своя шанс. А от предишни срещи на световни първенства знаем, че ако тяхната игра не върви, вместо да се стегнат и да покажат качества, те лесно могат да загубят концентрация, мотивация. И за това желаещите да играят с твърди знаци, могат да изберат един от двата: Х или 1. Но аз ще заложа на качествата и мотивацията в първия мач на бразилците, и за това при мен основен знак ще бъде единицата.

Прогноза за мача Бразилия – Швейцария: 1Х

Днес в прогнозата за мачовете от днешния ден ще прибавя и евентуална прогноза за пускане на фиш от Еврофутбол. Коефицентите на трите днешни срещи към момента на правене на прогнозата са съответно:

Коста Рика – Сърбия
1 – 4.77 X – 3.01 2 – 1.76

Германия – Мексико
1 – 1.45 Х – 3.25 2 – 5.00

Бразилия – Швейцария: 1Х
1 – 1.42 X – 3.25 2 – 5.60

Аз бих предложил два варианта за игра. Единия вариант е да се играе с твърди знаци с прогноза (1) за срещите Германия – Мексико и Бразилия – Швейцария. В този случай, ако се играе с примерен залог от 10 лв., при евентуален успех, би трябвало крайния резултат да бъде 20.59 лв. Което означава, че при залог от 10 лв. печалбата ще бъде 10.59 лв.

Втория вариант е мачът Германия – Мексико да се играе твърда единица, а мача Бразилия – Швейцария да е с двоен резултат: 1Х. Тук пак ще използваме примерен залог от 10 лв. Ще се играе с две колонки, което означава, че крайния залог ще бъде от 20 лв. Ако прогнозите са верни, то във всички случаи ще има печалба. Вярно, в първия вариант печалбата ще е само 59 стотинки, но тук ще се гони равен мач и евентуална изненада на Бразилия. Тогава вече нещата са различни, и се получава краен резултат от 47.12 лв. Това означава, че при общ залог от 20 лв. печалбата ще бъде 27.12 лв.

Има и трети вариант: да се рискува като се търси изненада в мача на бразилците и те да загубят 2 точки. Тогава от примерен залог 10 лв. за една колонка с предвиждания за победа на Германия и равен на Бразилия се получава коефицент от 4.7125, и при залог от 10 лв. спечелените пари са 47.12 лв., което при залог от 10 лв. означава печалба от 37.12 лв.

Разбира се, това са примерни залози. Винаги може да се играе с по-малко или повече пари. Във всички случай ще ви посъветвам: бъдете разумни! Търсете удоволствието от играта, не рискувайте излишно!

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.