Начало » Спорт

Прогноза за мача Португалия – Испания от Световното първенство по футбол 2018

Публикувано от:  на юни 15, 2018 Няма коментари

Прогноза за мача Португалия – Испания от Световното първенство по футбол 2018, което се провежда в Русия. Първо да припомня – срещата ще се играе в Сочи от 21:00 часа, българско време.

Какво да очакваме от срещата? Накратко казано, Португалия = Роналдо, а в същото време за техния съперник важи обратното: Испания = отбор. Не е тайна, че Роналдо е звездата на Португалия, очаква се целия отбор да играе за него, да го подкрепя. Вероятно и прословутия егоизъм на Роналдо ще надделее и самият той ще очаква да стане обявен за звездата на това Световното първенство по футбол 2018. Обаче това ще му изиграе лоша шега. Роналдо не може да играе в добър синхрон с отбора на Португалия. Португалия ще успее само ако Роналдо заиграе отборно. Доказателство за това са и мачовете от европейското първенство, когато Португалия стана Европейски шампион. В моментите в които Роналдо се поставяше на заден план и играеше за отбора, никой не можеше да спре португалците, и обратното.

За любителите на статистиката, нека припомним един интересен факт: Кристиано Роналдо никога не е вкарвал гол в мач срещу Испания.

Португалия – Испания, Световното първенство по футбол 2018 в Русия

Португалия – Испания, Световното първенство по футбол 2018 в Русия

В същото време испанците знаят как да неутрализират Роналдо. И успеят ли с това, тогава този факт сериозно ще разстрои играта на Португалия. Тук, при испанците въпросът е друг: играчите на Испания дали са стиковани или не. В последните години испанците рядко правят лоши мачове, и се е случвало да печелят и с лоша игра и не дотам добри изяви на звездите си в отбора. Как се случва това? Именно с добрата отборна игра.

Макар и с лек превес, испанците имат предимство. Но все пак, мача е на кантар и индивидуални грешки или добри изяви ще бъдат решаващи за изхода на срещата.

Ако испанците са добре стиковани, ще победят, но силната Португалия ще се даде трудно, за това по-вероятния изход е Х.

Прогноза за мача Португалия – Испания от Световното първенство по футбол 2018: Х 2.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.