Начало » Интервю, Свят

Fox News: Сорос принуждава западната цивилизация да се самоунищожи (Видео)

Публикувано от:  на юни 3, 2018Няма коментари

Така накратко може да се озаглави материала, излъчен по американската телевизия Fox News: Сорос принуждава западната цивилизация да се самоунищожи. А това е показателно само по себе си. Отдавна се осмиват хората, които твърдят това, но това вече не може да се крие. Фактите се виждат от всички. И интервюто на водещия предаването Тъкър Карлсон по телевизия Fox News с Найджъл Фарадж е много интересно.

Fox News: Сорос принуждава западната цивилизация да се самоунищожиFox News: Сорос принуждава западната цивилизация да се самоунищожи

 

Милиардерът Джордж Сорос съветва Европа да приеме още повече имигранти и да направи още повече дългове, спонсорирайки развиващите се страни, съобщава Fox News, информира rt.com. По думите на Найджъл Фарадж, вдъхновител на Брексита, западният елит разрушава родната си цивилизация със собствените си ръце, ръководен от чувство за вина през миналото. Обикновените хора обаче вече показаха, че не са съгласни с тази политика.

Не само в тази страна, но и в целия свят прогресивизмът все повече напомня не просто религия, а суицидален култ, т.е. култ към самоубийство. И не преувеличавам. В Европа неотдавна милиардерът Джордж Сорос наскоро заяви, че европейските държави да успеят да преодолеят миграционния натиск в Европа (който е възникнал благодарение на неговото подстрекателство), трябва да оставят границите отворени за нови мигранти, и да се направят нови дългове от десетки милиарди долари, за оказване на помощ за развиващите се страни. Като че ли те и без това нямат дългове.

Междувременно в Оукланд, Калифорния, Първата Конгрегационалистска църква призовава своите членове никога да не се обаждат на полицията, независимо от проблема. И всичко това за да се защити небелите хора от полицейското насилие.

С нас се свърза Найджъл Фарадж, бивш лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство. Найджъл, благодаря, че намерихте време за нас. Искам да ви питам на тази тема, защото можете да го оценявате в международен мащаб. Не мисля, че това е чисто американска тенденция, струва ми се, че много от тези, които управляват света, Запада, имат подобни импулси …

Найджъл Фарадж:

Да.

И изглежда, че една от движещите сили е мазохизма или желанието да унищожим нашата цивилизация. В някои случаи, дори самоубийство. Но голяма част от това, което виждаме, изглежда се основава на идеята за недопустимост на самозащита. Забелязахте ли?

Найджъл Фарадж:

Да. Всъщност говорим не само за самозащита, но и за защитата на целия социален модел. Сорос инвестира милиарди долари в своя фонд „Отворено общество“, която е най-голямата организация в света, ангажирана с политически кампании. Той иска да унищожи фундаменталните ценности на нашето общество. Що се отнася до Европа, той не иска Европа да се основава на християнството. Както и в случая със Сорос, а в случая с тези … много странни хора в Калифорния, в основата на всичко това лежи някакво отвращение към себе си.

Да.

Найджъл Фарадж:

Това е някакво чувство за вина за миналото. В случая със Сорос това, разбира се, е чувство за вина за действията на Америка … съжалявам, Германия по време на войната. За това, как се отнасяха към евреите. А в Америка в частност е чувство за вина за това как се отнасяли към индианците. В основата на всичко това се крие грешката. Но не и реалното състояние на нещата.

 Що се отнася до Сорос, трябва да кажа, че шефовете на Брюксел ще се ядосват с факта, че той направи това изявление именно сега. Точно сега Италия се бунтува: новото правителство или онези, които се опитват да го формират, искат да се отърват от половин милион нелегални имигранти. И Сорос изглежда малко полудя.

Точно така. Знаете ли, бих казал, че ние като общество като цивилизация наистина сме извършили много колективни грехове.

Найджъл Фарадж:

Да.

Това е очевидно. Но не знам дали можем да продължим да живеем, ако тези грехове подкопават нашата вяра в себе си толкова много, че отказваме да се защитаваме. Църквата в Оукланд, за която говорих в откриването, настоява членовете й да не се обаждат на полицията дори когато смятат, че се нуждаят от помощта на полицията. Ако това не е суициден импулс, тогава какво?

Найджъл Фарадж:

Не … Вижте, има много европейски градове, където пълната неспособност на нашия политически елит да защитава юдео-християнската култура – основата на цялото ни общество! – до голяма степен допринесе за разпространението на ислямския екстремизъм. Тук имаме много опасна политика. Но има добра новина: избирателите се бунтуват! Брексит, Тръмп, неотдавнашните избори в Италия, победата на Виктор Орбан в Унгария … Каквото и да говорят, това не са обикновените, работещи, законопослушни данъкоплатци.

Интересно, защо хората в Източна Европа не изглеждат толкова виновни, колкото на Запад? Дълго ли са страдали при съветския режим?

Найджъл Фарадж:

Слушайте, в много от случаите те са страдали при нацизма и, разбира се, от съветската власт …

Точно така.

Найджъл Фарадж:

Едва през 1990 година тези страни стават свободни западни демокрации, Тъкър. Мисля, че е важно да разберем, че в Полша и Унгария ролята на църквата в обществото е много по-голяма, отколкото във Франция и Германия.

Точно така. Умна забележка. Найджъл Фарадж, благодаря ви, радвах се да ви видя!

Найджъл Фарадж:

Благодаря ви.

Дата на излъчване на 30 май 2018 г.

Може да си направим изводи, че Европа я чакат тежки времена. Защото Сорос няма да се спре. Той ще продължава със своите действия да подтиква Европа към самоунищожение. А трябва да бъдем сигурни, че той не е сам. Дано успеем да се справим. И дано материалът на Fox News: Сорос принуждава западната цивилизация да се самоунищожи, не стане факт.

Вижте и видеото на интервюто на Тъкър Карлсон с Найджъл Фарадж:

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.