Начало » Култура, Любопитно

Новата книга на Джоан Роулинг

Публикувано от:  на март 15, 2017Няма коментари

Новата книга на Джоан РоулингНовата книга на Джоан Роулинг се казва „Lethal White“, което на български се превежда като „Смъртоносно бяло“. Тази нова книга на Джоан Роулинг, която се казва „Lethal White“ – „Смъртоносно бяло“, ще бъде от поредицата книги за Корморан Страйк.

Книгите с историите за Корморан Страйк е криминална поредица, която Джоан Роулинг пише под псевдонима Робърт Галбрейт. От тази поредица са книгите „Зовът на кукувицата“ от 2013 г., „Копринената буба“ от 2014 г. и „В служба на злото“ от 2015 г.

Както споменахме, всички тези книги тя пише под псевдонима Робърт Галбрейт.

Освен новината за новата книга на Джоан Роулинг се казва „Lethal White“ („Смъртоносно бяло“), можем да споменем и още за книгата, която тя издаде миналата година – „Хари Потър и Прокълнатото дете“. Книга, в която се разказва за живота на порастналия вече магьосник.

Също така осмата част от легендарната сага за Хари Потър се превърна в най-продаваната пиеса в британската литература. Толкова е успешна, че е надминала рекордните продажби на трагедията на Шекспир „Ромео и Жулиета“.

И така, ще очакваме с нетърпение новата книга на Джоан Роулинг – „Lethal White“ („Смъртоносно бяло“), която тя ще напише под псевдонима Робърт Галбрейт.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.