Начало » Любопитно, Новини

В избор на подходящи компютри за игри

Публикувано от:  на ноември 15, 2016Няма коментари

В избор на подходящи компютри за игри

В избор на подходящи компютри за игри

Наричаме ги по различен начин – геймърски компютри, компютри за игри, PC конфигурация за геймъри. Но във всички случаи говорим за едно и също нещо, а именно за такива компютри, чиито характеристики биха паснали на характера и критериите на запаления геймър, от една страна, и на спецификациите и изискванията на конкретен жанр, респективно на конкретното заглавие. При всички случаи, геймърите са достатъчно на ти с добрите компютърни конфигурации и когато видите един от тях да си избира подходящ такъв, ще обърнете внимание как той е прилежен в оглеждането, пресмятането и обмислянето на редица специфики. Попитахме няколко напредничави и опитни геймъри за какво е необходимо да се оглеждаме и ослушваме и ние в избор на подходящи компютри за игри. Ето какви насоки ни дадоха любителите на модерните дигитални игри:

  1. Мощният процесор е гаранция за отличната производителност на цялата игра

Говорим за графиката, за скоростта, за всичко, за което се сетите. Разбира се, колкото по-добър е процесорът, който ще изберете, с толкова повече ще олекне портмонето ви. Осемядреният процесор на Intel е чудесно решение, ако имате запас от повече средства за геймърския си компютър.

  1. RAM памет – колкото повече, толкова повече

Пословичната мъдрост на Мечо Пух важи с пълна сила за RAM паметта, която трябва да е налична в геймърската ви PC конфигурация. Въпреки че 8GB са предостатъчно за повечето съвременни гейм заглавия, ако си вземете устройство с 16 или 32 GB, повярвайте ни, съвсем няма да сгрешите.

  1. Видео карта

Видео картата или графичната карта (едно и също е) е супер важна за изобразяването на детайлната картина на играта ви. И тъй като геймърите не си поплюват, те едва ли ще се занимават с дребни ежедневни игри, а по-скоро с някои по-сериозни заглавия. Последните изискват поне една външна видео карта, докато за ежедневните проблем тя да бъде вградена с приблизително средни параметри.

  1. Необходимостта от охладителна система

Тя идва от факта, че играта сериозно натоварва компютъра, поради което и охлаждането трябва да е на макс. Има вътрешни охладителни системи, но има и допълнителни такива, които могат да се закупят с напредването ви в света на игрите.

Следвайте тези критерии за избор на подходящи компютри за игри и без значение кое е избраното от вас заглавие, то, категорично ще ви спори повече, когато и в техническо отношение сте на шест! За да можете наистина максимално да се насладите на любимите си, изберете вашите компютри за игри от Plasico IT Superstore, където на атрактивни цени ще откриете изключително мощни конфигурации, които отговарят на всички изисквания на актуалните геймърски заглавия.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.