Начало » Любопитно, Новини

Практични съвети за избор на детска пижама

Публикувано от:  на юли 25, 2015Няма коментари

Практични съвети за избор на детска пижама

Практични съвети за избор на детска пижама

В разгара на лятото всеки родител си задава въпроса дали детето му се нуждае от детска пижама, особено когато навън градусите са твърде високи. Отговорът на този въпрос е ясен, Да, необходимостта от детски пижами в гардероба на вашето дете не е просто суета, а задължителна част за комфорта по време на сън. Една от най-важните причини за това е, че подрастващите спят в различни пози, случва се дори да намерите детето в другия край на леглото, обикновено отвито. В този случай детските пижами осигуряват здравето на детето като го предпазват от евентуално течение от отворен прозорец или пуснат климатик.

Стигаме до конкретния избор на правилната детска пижама. Факт е, че пазара е пренаситен с различни модели детски пижами и изборът за родителите не винаги е ясен.  На първо място трябва да обърнете внимание на материята и нейната обработка. Пижамите трябва да са произведени от естествен памук, който има характеристики на проветрива, дишаща и мека материя.  По принцип всички качествени детски облекла се произвеждат от такава материя, тъй като тя не предизвиква алергии, затова обръщайте особено внимание на производителите. Не се хвърляйте на евтини китайски дрехи, а се доверете на българските производители, които следват утвърдените стандарти.

Освен на материята, обърнете внимание на модела и се съобразете с желанието на вашето дете. Изобилието от детски пижами ще се хареса на вашето отроче защото то ще се забавлява докато избира само какво да носи по време на сън. За да станете част от това забавление изберете предварително няколко подходящи модела пижама, за да е гарантиран и практичният избор на детето. Имайте предвид, че подбраните от вас модели трябва да са изчистени от копчета, ципове и други неподходящи детайли за по-малки деца. Ако има подобни аксесоари те трябва да са приложени в модела много умело, за да не предизвикват допълнителен интерес у детето.

Ако сте решили да пазарувате детски пижами онлайн ние ви препоръчваме моделите на „Беджев стил“ ЕООД, български производител на качествени детски пижами.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.