Начало » Любопитно

Подаръци подходящи за Цветница 2014-та година

Публикувано от:  на април 8, 2014 Няма коментари

Подаръци подходящи за Цветница

Вече е месец Април и пролетното време тепърва предстои, като с него обикновенно идват пролетната умора, приятната пролетна природа, пролетните цветя, храни и празници!

Месец Април 2014-та година е пълен с празници и то големи, като:

  • Лазаровден

  • Цветница още наричана Връбница

  • Великден

Това са едни от най-големите Български и църковни празници за годината изпълнени с народни обичаи, традиции и специално на Цветница много именници!

Кои подаръци са подходящи за Цветница 2014-та?

Цветница или празника на цветята е ден в който празнуват много Българи и Българки носещи имена на цветя и по този повод е много добре ако сме подготвени с подходящ подарък…

Но какво е подходящ подарък когато говорим за Цветница?

На този ден празнуват както мъже така и много жени и в зависимост кой искате да изненадате подаръците могат да бъдат различни, естествено има и такива които могат да не са толкова различни например като парфюмите или определена електроника, като смартфон и други унисекс подаръци!

Топ 3 дамски подаръци за Цветница

  1. Дамски парфюми – това са едни от най-атрактивните подаръци за Цветница тази година! Независимо дали сте съгласни или не това е факт! Според много проучвания дамите тази година предпочитат парфюмът като подарък за Цветница, а и не само! Всяка 4-та жена иска да бъде изненадана с парфюм, като любимият винаги е с предимство!

  2. Бижута – това е следващият най-желан подарък за Цветница след парфюмите, а освен това е и най продаваният, въпреки не толкова големият интерес на дамите към бижутата те се подаряват доста по често от парфюмите!

  3. Спа процедури – подарете на дамата пълна процедура в някой луксозен салон специално за Цветница и гарантирано ще спечелите сърцето и!

Топ 3 мъжки подаръци за Цветница

  1. Електроника – мъжете винаги се интересуват от електроника, това може да бъде някой смартфон, таблет, нещо иновативно за автомобилът му или аксесоар като калъф за телефона му. Не подценявайте силата на иновациите и новите технологии, почти всеки мъж би се впечатлил от подобен подарък и затова тя заема челна позиция сред мъжките подаръци за Цветница!

  2. Мъжки парфюми – отново се върнахме на парфюмите, но както споменахме в началото на тази статия това са едни от подаръците които са еднакво подходящи както за мъжете така и за жените! В случаят мъжките парфюми са подходящи за Цветница. Но не са най-подходящият подарък както бяха дамските парфюми!

  3. Портфейл – странно но според много проучвания, през тази година портмонетата ще са изключително желан подарък от мъжете, един от най-желаните. Точно затова ако на цветница искате да бъдете актуални можете да помислите дали да не подарите и портомоне!

Ако все още не чувствате, че сте получили отговорът на въпросите си и искате още по подробна информация за подаръците можете да прегледате статията Топ 20 за Цветница 2014

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.