Начало » Новини

Според Тома Томов Тръмп може да е новият Рузвелт и с Путин да направят Ялта-2

Публикувано от:  на ноември 10, 2016Няма коментари

Тома ТомовСпоред Тома Томов Тръмп може да е новият Рузвелт и с Путин да направят Ялта-2, и още – няма да има нищо апокалиптично. Това смята журналистът, според когото американците ще приемат новия си президент, ще сменят политиката и ще продължат напред.

За неочаквания за мнозина избор на Доналд Тръмп за президент, Томов казва: “Никога не бих предположил, че Тръмп ще победи. Поне в моята глава това е експлозия в мозъка. Добре дошли в американската революция от 2016-а.”

А ето и още какво мисли Тома Томов:

“Все едно варварите са влезли в Рим, три дни са грабили и са си отишли. Горят всички големи домове – домът на Буш гори, домът на Клинтън гори… Нищо апокалиптично няма. Няма да има гражданска война. Американците са консервативна нация. Ще продължат напред с този си избор и ще променят политиката.”

“В Америка ще има много разделителни линии, ще има класова война. Той може да победи икономически. Със сигурност няма да има война с Русия. Сега Путин ще бъде детрониран от образа на главен демон. До една година ще има някаква нова Ялта 2. Или Тръмп ще отиде в Русия, или Путин ще отиде във Вашингтон.”

Според него Путин ще се възползва от шанса да укрепи Русия: “Ако трябваше да отиде на голяма Студена война, Путин нямаше да издържи. Сега му се дава още живот и то много.”

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.