Начало » Свят

„Ислямска държава“ заплашва Путин и Русия с война (Видео)

Публикувано от:  на септември 4, 2014Няма коментари

"Ислямска държава" заплашва Путин и Русия с война

„Ислямска държава“ заплашва Путин и Русия с война

„Ислямска държава“ заплашва Путин и Русия с война, съобщава Блиц, позовавайки се на РИА Новости. Те са публикували видеозапис, в който съобщават, че ще започнат война в Чечения и Кавказ. В публикувания видеоклип терорист от „Ислямска държава“ е заснет в кабината на руски изстребител, на военното летище в Табак, което беше превзето от терористите. Освен в самолета, терористът е заснет да говори и от автомобил.

Видеозаписът е преведен на руски език и в него терористите заплашват, че „…джихадистите възнамеряват да освободят Чечения и Кавказ по милостта на Аллах.“

Ето и посланието което „Ислямска държава“ отправя към Путин:

„Това послание е към теб Путин. Това е твой самолет, който ти си изпратил на Башар, а ние ще ти го върнем. Помни това! Тронът ти вече се клати и е под заплаха. Той ще падне, когато ние дойдем при теб с помощта на Аллаха. Вече сме на път с помощта на Аллах“.

В същото видеопослание, в което „Ислямска държава“ заплашва Путин и Русия с война, терористите отправят заплахи и към сирийския президент Башар Асад, когото наричат с обидното „свиня“, и го заплашват, че и при него ще отидат със самолети и да започнат въздушна война с него.

В края на месец август терористите от „Ислямска държава“ превзеха военното летище в град Табак, и в тях попаднаха самолети, танкове, тежко въоръжение.

Вижте видеото, в което терористите от „Ислямска държава“ (бившите ИДИЛ – „Ислямска държава в Ирак и Левант“ ) заплашват Путин и Русия с война:

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.