Начало » Новини

Проф. Константинов: “Българите трябва да опазят България”

Публикувано от:  на януари 12, 2016Няма коментари

Проф. Константинов: "Българите трябва да опазят България"

Проф. Константинов: “Българите трябва да опазят България”

Проф. Константинов: “Българите трябва да опазят България”. Също така според него е възможно създаването на народно опълчение. Целта е да се опази страната от предвидената вълна от 10 милиона мигранти, които предстои да нахлуят в Европа.

Да се укрепи българската армия, да се задейства полицията и да се види дали да не се премине към някакъв вид народно опълчение. Един германски министър каза, че идват 10 милиона бежанци. Това означава, че бедите, които ги има, ще бъдат умножени по десет. Това заяви пред Нова телевизия математикът проф. Михаил Константинов.

„Искам да видя организирана сила. Ако армията и полицията не могат да опазят България, българите трябва да опазят България. Тези десет милиона през къде ще минат? През България”, добави професорът.

„Случката не е след нас, тя е пред нас. И ние трябва да се организираме. Защото става дума не просто за друга култура, а за друг начин на изживяване на социалното пространство. Представете си, че стане междурилигиозен конфликт между самите бежанци – сунити и шиити например. Мен ме засяга това, че Европа в момента няма лидерство”, заяви на свой ред социологът Кънчо Стойчев.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.