Начало » Новини

Кирил Домусчиев: Стига толкова! Писна ни!

Публикувано от:  на януари 12, 2016 Няма коментари

 

Кирил Домусчиев: Стига толкова! Писна ни!

Кирил Домусчиев: Стига толкова! Писна ни!

Острите декларации са нещо типично за бизнеса, когато има проблеми и не се виждат резултати. КРИБ наистина излезе с остра декларация срещу МВР, но не е искал оставки веднага, както бе интерпретирано, а резултати. Това заяви по телефона пред Нова телевизия председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.

Той бе помолен да коментира острото писмо на организирания бизнес до министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова, премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров. В него КРИБ настоя за незабавни ефективни действия за разкриването на убийството на бизнесмена Александър Антов.

„В продължение на три години ние бяхме свидетели на едно относително бездействие, което не доведе до резултати. Ние не можем да се бъркаме в работата на професионалистите, а от тях трябва да искаме резултати. А в крайна сметка министърът е този, който трябва да си създаде екип от професионалисти. Така че е нормално да се обръщаме към министъра като към човек, който трябва да промени статуквото”, заяви Домусчиев.

„Имаше години на отвличания, кражби, грабежи. Това нещо трябва да спре. Нормално е да кажем в един момент: „Стига толкова! Писна ни!”. Бизнесът, за да може той да се развива и да се чувства спокоен в една държава, трябва да има сигурност”, допълни още председателят на КРИБ.

„Ако е необходимо, ще осигурим дори и награден ресурс, който да помогне на МВР да открие извършителите на поръчковото убийство. Не може да има безнаказани убийства”, заяви Кирил Домусчиев.

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.