Начало » Новини

Проф. Константинов: Ако политиците не обърнат внимание на демографската криза, ще бъдат пометени

Публикувано от:  на януари 20, 2014Няма коментари

„Политиците да обърнат внимание на демографската катастрофа у нас.“ Това каза в предаването „Това е България” на радио „Фокус“ математикът проф. Михаил Константинов.

Проф. Константинов: Ако политиците не обърнат внимание на демографската криза, ще бъдат пометени

Според него, наличната политическа класа, която се наблюдава в момента вляво, вдясно и в центъра, патологично е изгубила инстинкт за самосъхранение и не разбира за какво става въпрос. Именно тази липса на инстинкт за самосъхранение се отразява и на българите като нация.

„Жените у нас раждат по едно дете, когато стане на 18 години и ако е добре образовано, изчезва от България. Размножават се за съжаление хора, за които образованието не е ценност”.

Според проф. Константинов приоритети на България трябва да бъдат прекратяване на етническия тероризъм срещу българското население и решаване на проблема с демографската катастрофа.

В дългосрочен и краткосрочен план, демографската криза е тази, която заплашва българския народ, според проф. Константинов.

„Ако политиците не обърнат внимание на този проблем, ще се случи едно помитане на политическата класа у нас. Затова е необходимо да има драконовски мерки, защото хората като разберат, че има драконовски мерки, ще започнат да се държат по друг начин”, каза проф. Константинов. Той сравни необходимостта от дисциплина и ред с времето на комунизма в България.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.