Начало » Свят

Путин: “В главата на някои наши партньори е пълна каша”

Публикувано от:  на октомври 14, 2015Няма коментари

Путин: “В главата на някои наши партньори е пълна каша”

Путин: “В главата на някои наши партньори е пълна каша”

Путин: “В главата на някои наши партньори е пълна каша”. Тези думи президентът на Русия Владимир Путин каза преди дни, когато се проведе инвестиционния форум “Русия зове!”.

Освен въпроси от областта на икономиката и бизнеса, Владимир Путин отговаряше и на въпроси за провежданата в момента военна операция в Сирия.

Владимир Путин разясни какво прави Русия за да се бори с терористите от “Ислямска държава” и как търси контакти и съдействие от САЩ. Но това съдействие липсва, то се отказва. И не само това, но върхът на нахалството от страна на САЩ е, че на молба на Русия да и се предоставят координати на терористите от ИДИЛ, те не искат, отказват да го направят.

А ето и конкретните думи на Владимир Путин:

”На военно ниво ние се обърнахме към тях и помолихме: дайте ни целите, които вие смятате 100% за терористични. Не, ние не сме готови за това, бе отговорът. Ние помислихме и зададохме още един въпрос: тогава кажете къде не трябва да атакуваме. Отново никакъв отговор. В такъв случай какво да правим? Това не е шега. Нищо не си измислям. Това е самата истина. Съвсем неотдавна предложихме на американците да ни изяснят обектите, по които не трябва да нападаме. Никакъв отговор. А как да работим съвместно? Имате ли отговор. И аз все още нямам. Струва ми се, че в главата на някои наши партньори е пълна каша.”

Вече за всички е ясно, че САЩ действат лицемерно, гонят своите си интереси, а не искат конфликта в Сирия и Ирак да се разреши по-бързо и с по-малко жертви.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.