Начало » Здраве, Интервю

Проф. Артур Херцог Лустдорф: Накарахме раковите клетки да се самоунищожават

Публикувано от:  на септември 30, 2014Няма коментари

Проф. Артур Херцог Лустдорф: „След прилагането на моя метод при лечението на рака туморните клетки буквално се стопяват с помощта на електронни вълни.“

Проф. Артур Херцог Лустдорф: Накарахме раковите клетки да се самоунищожаватПроф. Артур Херцог Лустдорф: Накарахме раковите клетки да се самоунищожават

С Херцог Лустдорф се познаваме от преди десетина години. Той е германец, женен за рускиня, и работи в Москва. Неговите стремежи винаги са били свързани с лечението на онкологичните заболявания. Днес отново се срещаме с професора и срещата ни не е случайна. Той вече има какво конкретно да ни каже за своята работа.

– Проф. Лустдорф, казвате, че сте създали нов метод за унищожаване на раковите клетки? Ще ни разкажете ли повече за него?
– Още през 1965 г. казахският учен д-р Ашергалиев публикува в своя дисертация отчет за ефективността при лечението на туморите с помощта на вълновите потоци на електронно облъчване, което той дълго време прилага заедно с радиотерапията. Оттогава и на Запад, и на Изток, както и в Азия, много медицински изпитатели се опитваха да създадат ефективен метод за лечение на раковите образувания на тази основа.

– Има ли медици, които са успели?
– Привържениците на този нов и напълно непознат метод са австрийският лекар д-р Пекар, китайският проф. Ю Линг Хин от Пекин и членът на президиума на Нобеловия комитет проф. Бьорн Норденщрьом. Това са хората, които дълги години разработваха метода за лечение на туморите на този принцип.

– При един наш разговор преди десетина години вие ми казахте, че работите по този метод и дори сте искали оценката на проф. Норденщрьом за вашата работа. Какво се промени през тези години, откакто не сме се виждали?
– Тогава не получих отговор от професора, но по-късно, през 1985 г., той публикува своите фундаментални изследвания за това как действат върху туморите вълните на електрическите полета. Минаха още няколко години и в някои европейски страни започнаха да прилагат галванотерапията, която по-късно стана известна като електро-канцер терапия. За съжаление тази терапия не беше изградена по онези принципи, които бяха установени от д-р Ашергалиев и неговите ученици. Много скоро след нейното прилагане медиците се отказаха от този вид терапия поради тежките странични ефекти и последствия. Да се контролират и управляват електронните вълни се оказа твърде сложна работа. При прилагането на новия метод постоянно се появяваха обгаряния и огромни инфектирани огнища по тялото, твърде сериозна опасност за живота на пациента. Това ме накара да започна работа върху тази методика и вече мога да кажа, че успях да създам безопасен метод за лечение на туморите, който нарекох електронно-химическа електролиза. Т.е. електровълново стопяване или просто разтваряне на туморите.

– Какъв е принципът му на действие?
– Управлявайки целенасочено електронните вълни и добавяйки към тях няколко специални медикамента, може да се проникне в болните ракови клетки. В същото време здравите клетки остават незасегнати. Резултатът е невероятен – недостигът на натрий и на калий в раковите клетки образува в тях солна киселина, която за кратко време унищожава напълно тумора.

– Излиза, че вашият метод, проф. Лустдорф, е изграден на някакви нови принципи, различни от досегашните?
– Точно така. Електронно-химическата електролиза и новите принципи при лечението на рака обаче могат да се сравнят с досегашните методи, които са: операция, радиооблъчване, химиотерапия, хипертермия и лазерна терапия. Всъщност моят метод е един от най-новите и най-перспективни методи в борбата с рака. Засега. Но прилагането на този мой метод в никакъв случай не отхвърля досегашните традиционни начини за лечение на туморите. Напротив – потвърждава ги. И комбинирайки досегашните с моите нови методи на лечение, се получават невероятни резултати. Гарантирам го, защото вече съм направил стотици опити с болни от рак хора.

– Искате да кажете, че вашите електрони наистина могат да излекуват рака, дори и в последен стадий на развитие?
– Разбира се. Знаете, че невинаги туморните клетки могат да се отделят по оперативен път. Има толкова много доказателства, че много от операциите са противопоказани за пациента или направо невъзможни. И тогава те могат да бъдат унищожени само с моите електрони.

След прилагането на моя метод при лечението на рака туморните клетки, както вече казах, буквално се стопяват с помощта на електронните вълни. Те могат да разтворят и метастазите, като на мястото им остават некротизирали клетки, които причиняват стерилното умиране на раковата тъкан. Искам да кажа, че в клетката могат да се въведат и химически препарати, които преди това тя не е приемала и е отхвърляла. А също така и лекарства, които преди това не са били ефективни за същата тази клетка, след намесата на моите електрони вече стават ефективни. За сметка на индукциите при движението на йоните и след промяната на електролитния баланс се променя и жизненото действие на раковата клетка. Едновременно с това се прекратява и движението на кръвотока към тях и пациентът престава да чувства болка. И това продължава до пълното му оздравяване. По време на този процес на лечение раковата клетка губи своите жизнени функции и е напълно неспособна да произвежда метастази. Лежащите до нея здрави клетки остават недокоснати и изцяло запазват нормалните си жизнени функции.

– Знам, че работите с група медицински изследователи и затова ще ви попитам докъде стигнахте с доказателствата? В смисъл, може ли вече вашият метод да се прилага при онкоболни пациенти и можете ли докажете ефективността му?
– Разбира се! Иначе не бих говорил с вас. С успех можем да лекуваме рак на простатата, на черния дроб, туморите на млечната жлеза, както и карцином на стомаха. Почти 90% пълно излекуване постигаме при рак на кожата, при тумори на главата и на шията. Имам още една радостна новина – постигнахме обнадеждаващи резултати при лечението на тумори в мозъка, при астроцитом и глиом. Но за това ще ви разкажа по-подробно, когато пак дойда в България.

– И кога ще стане това?
– Много скоро, защото имаме намерение да строим клиника в България. Инвеститори има, остава да се срещна с онколози, които биха се заинтересували от по-нататъшните ни намерения на територията на България.

Бележка на редакцията на Блиц, откъдето е взето интервюто: Проф. Лустдорф пристига в България в края на септември или в началото на октомври, по покана на в. “Доктор”. Точната дата ще съобщим по-късно. Предвидили сме му няколко срещи с читатели на вестника в София, Пловдив, Стара Загора и Хасково. Освен това предоставяме възможност за делови разговори на професора с представители на Министерството на здравеопазването и с видни наши онколози.

Интервю: Тодорка Николова
Източник: blitz.bg

Допълнение на Днес-24.ком: Надяваме се да се това да се окаже реалност, плановете да се осъществят, да има клиника в България, където да може да се лекува ракът – тази коварна болест. Нека пожелаем успех на проф. Артур Херцог Лустдорф.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.